Skocz do zawartości

Intamsys FUNMAT HT Enhanced lub Ultimaker 2+. Który wybrać?

Pomocna odpowiedź

Napisano

Cześć wszystkim! Po Wanhao D6 zdecydowaliśmy się kupić kolejną drukarkę 3D, pomóż, zdecyduj, którą wybrać - Intamsys FUNMAT HT Enhanced lub Ultimaker 2+. Te drukarki 3D są bardzo różne, ale jednocześnie podobne. Intamsys FUNMAT HT Enhanced ma takie zalety, jak druk o grubości warstwy od 50 do 300 mikronów i ma stabilną konstrukcję, bez zbędnych wibracji, co pozwala osiągnąć wysoką jakość tworzonych obiektów. Ultimaker 2+ ma również zalety: na przykład dokładność druku. Cena drukarek jest prawie taka sama. Wydrukuj pamiątki z planu. Byłbym bardzo wdzięczny za twoją radę!

1 godzinę temu, catdisc napisał:

ma takie zalety, jak druk o grubości warstwy od 50 do 300 mikronów

No zupełnie jak Ender czy Anetka...

ma stabilną konstrukcję

No zupełnie jak moja Aneta...

Wydrukuj pamiątki z planu.

Czekamy aż zrobisz edycję posta i wstawisz link...

Byłbym bardzo wdzięczny za twoją radę!

Niestety - zasady forum na to nie pozwalają 😞

19 godzin temu, ethanak napisał:

Czekamy aż zrobisz edycję posta i wstawisz link...

Wierzę, że to nie jest próba SPAMu tylko faktyczna prośba o radę. Post pisany był z IP wskazującego na Ukrainę, stąd u autora mogą występować drobne problemy z językiem polskim. Obserwuję temat 🙂

Znasz mój stosunek do obcokrajowców (szczególnie tych posługujących się cyrylicą), wystarczy powiedzieć że polski się zna jako-tako i podchodzimy do sprawy inaczej.

Mnie zastanawia tylko to, dlaczego kolega z polskich forów wybrał forbot i majsterkowo, zamiast najbardziej naturalnego do zadawania tego typu pytań reprapy.pl...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...