zaquadnik Napisano Grudzień 2, 2007 Udostępnij Napisano Grudzień 2, 2007 Korzystam z Firefoxa i mam problemy z logowaniem. Muszę się logować po 3 razy żeby normalnie być zalogowanym. Dlaczego tak się dzieje ?
Treker (Damian Szymański) Grudzień 3, 2007 Udostępnij Grudzień 3, 2007 Czy jest tak zawsze? Ja przed chwilą próbowałem zalogować się z ff i wszystko było ok za 1 razem. Pozdrawiam
zaquadnik Grudzień 4, 2007 Autor tematu Udostępnij Grudzień 4, 2007 Tak jest właściwie zawsze. I to samo mam zarówno z kompa domowego jak i tego z pracy.
Gość Grudzień 4, 2007 Udostępnij Grudzień 4, 2007 U mnie na FF też działa. Pamiętaj, że forum wylogowuje po zmianie adresu IP.
kacperek29 Grudzień 4, 2007 Udostępnij Grudzień 4, 2007 U mnie na FF też działa. U mnie FF też działa. Aktualnie mam wersje 2.0.0.11 Pamiętaj, że forum wylogowuje po zmianie adresu IP. Dobrze wiedzieć.
Gość Grudzień 4, 2007 Udostępnij Grudzień 4, 2007 Pamiętaj, że forum wylogowuje po zmianie adresu IP. Dobrze wiedzieć. Tak jest w przypadku administratorów i moderatorów. Zwykli użytkownicy mogą zaznaczyć "zapamiętaj hasło" i wtedy loguje automatycznie.
misiek1994 Listopad 3, 2008 Udostępnij Listopad 3, 2008 Już miałem założyć nowy temat, gdy zobaczyłem tego. Praktycznie codziennie loguje się po dwa razy. IP mam stałe. Nie jest to zależne, czy z liska, czy z microsoftskiego explorera. Moglubyście coś z tym zrobić? Głupia rzecz, a jednak wkurza ludzi.
Mati8dwa Listopad 3, 2008 Udostępnij Listopad 3, 2008 Też tak mam od zainstalowania FF 3.0, ale idzie jakoś się przyzwyczaić.
Stvoreq Listopad 27, 2008 Udostępnij Listopad 27, 2008 Na Safari (Mac) nie ma takich problemów. Gdyby ktoś zauważył, prosze o informacje. PS:Oglądaliście filmy typu Mac vs. PC?
Gość Listopad 29, 2008 Udostępnij Listopad 29, 2008 Problem się pojawia gdy wchodzicie na diode bez prefiksu "www." bo po zalogowaniu przekierowuje na "www.", a pod tym adresem nie jesteście zalogowani.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »