RPIFLASH Napisano Październik 1, 2020 Udostępnij Napisano Październik 1, 2020 Witam ostatnio zaktualizowałem eeprom bootloadera do najnowszej wersji i mam problem z uruchomieniem raspberry pi4 4gb poprzedni system mi nie działa ale wcześniej działa próbowałem wgrać inny system ale po probur uruchomienia pojawia mi się okno bootloadera po czym mam czarny ekran czekałem pół godziny i dalej mam z tym problem czy ktoś już miał coś podobnego i mi pomoże się z tym uporać Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Październik 1, 2020 Udostępnij Październik 1, 2020 @RPIFLASH Witam na forum 🙂 Temat wydzielam z wątku o kursie: Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
RPIFLASH Październik 3, 2020 Autor tematu Udostępnij Październik 3, 2020 Proszę o zamknięcie tematu wysłałem raspberry pi na gwarancję i okazało się że zaktualizowanie eeprom nie miało znaczenia czysty przypadek że uległo awaria po zaktualizowaniu firmwera 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź