Skocz do zawartości

Szukam zespołu lub doświadczonego kolegi

Pomocna odpowiedź

chesc.

Szukam zespołu lub doświadczonego kolegi z zespołu do rozwoju komercyjnego. Mam niewielkie doświadczenie, ale byłem zaangażowany w projekt komercyjny, mam własne projekty z zakresu automatyzacji upraw i hydroponiki.

Mieszkam w Katowicach.

istnieje płyta rozwojowa oparta na f104 i niektóre elementy elektroniczne.

Cześć, witaj na forum.

Bardziej przydałoby się opisać to dokładniej - między innymi zakres niezbędnej pomocy czy zastosowanie projektu, bo jedyne co mogę z tego wyczytać, to że projekt jest związany z automatyzacją upraw, a to dość szeroki temat - od zwykłej automatyzacji przydomowej szklarni po automatyzację wielkopolowych zbiorów.

Jakbyś doprecyzował może znajdzie się więcej osób chętnych do pomocy 😉 

@H1M4W4R1 Szukam zespołu, który do nich dołączy. Nie mam pieniędzy na realizację moich projektów.

ale jeśli moje projekty są interesujące, to są to głównie systemy do uprawy w pomieszczeniach, głównie hydroponika. Dowiedziawszy się trochę o rynku, doszedłem do wniosku, że o wiele lepiej nie oferować gotowych projektów, tylko rozwijać się na zamówienie.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.