Popularny post tktofi Napisano Październik 23, 2021 Popularny post Udostępnij Napisano Październik 23, 2021 (edytowany) Cześć, Na forum jest już kilka podobnych projektów, mimo to dołączę swój. I dodam że w końcu po Pandemii pojawiły się jakieś zawody robotów!!! Być może uda mi się w końcu wziąć udział w jednych z nich 🙂 https://forbot.pl/blog/wydarzenia Swoja drogą też dopytam, gdzie oprócz powyższego linku można szukać informacji na temat zawodów robotów? W konstrukcji jest sporo elementów do poprawienia, mimo wszystko ja jestem zadowolony z osiągniętych rezultatów! 🙂 Samą konstrukcje szczegółowo omawiam na video: Jeśli masz pytanie - pytaj. Jak będę potrafił to postaram się odpowiedzieć. Edytowano Październik 23, 2021 przez tktofi 4 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Październik 25, 2021 Udostępnij Październik 25, 2021 @tktofi Dziękujemy za publikację tego projektu 🙂 Dnia 23.10.2021 o 20:25, tktofi napisał: Swoja drogą też dopytam, gdzie oprócz powyższego linku można szukać informacji na temat zawodów robotów? Raczej nie ma innego miejsca z takimi informacjami - staramy się umieszczać wpisy o wszystkich zawodach, o których wiemy. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź