Festi449 Napisano Lipiec 3, 2022 Udostępnij Napisano Lipiec 3, 2022 Cześć. Dziś chciałem sobie skalibrować drukarkę ponieważ zauważyłem że ściany wydruków są pofalowanie i chciałem wydrukować kostkę kalibracyjna 20x20mm i gdy drukarka zaczęła drukować obrys to nagle się zatrzymała i nic się nie dało zrobić menu było zacięte jak wyjmowałem kartę SD tez to nic nie pomogło jedynie tylko wyłączenie i włączenie drukarki ją odlagowało. Czy ktoś wie czemu tak się dzieje czy to jakieś błąd w G-kode czy coś innego. Ale inne wydruki normalnie się drukują a jak wziąłem jakiś inny plik z inna kostką kalibracyjną to tez zlagowało drukarkę. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ethanak Lipiec 3, 2022 Udostępnij Lipiec 3, 2022 Masz kostkę z reprapów? Uderzaj raczej na tamto forum, ktoś ostatnio miał podobny problem z Enderem (o ile pamiętam) Tak na szybko: próbowałeś innej karty albo drukowania z usb? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Festi449 Lipiec 3, 2022 Autor tematu Udostępnij Lipiec 3, 2022 @ethanak Z innej karty nie a z usb nie mogę bo drukarkę mam na drugim końcu pokoju to spróbuje z inną kartą dzięki. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »