99teki Napisano Styczeń 28, 2023 Udostępnij Napisano Styczeń 28, 2023 - projektuje obecnie touch-pady i stanąłem na problemie napisów z rewersem. - załączam zdjęcie przejściówki z trzema przyciskami dotykowymi, jeden przycisk dotykowy odsłonięty. - robię to na fontach Tournej (pustych w środku) ale nie mogę zrobić tego "oblania napisu". - może wkleić plik graficzny ?
H1M4W4R1 Styczeń 28, 2023 Udostępnij Styczeń 28, 2023 (edytowany) 3 godziny temu, 99teki napisał: może wkleić plik graficzny ? +1 działa bardzo dobrze sam używam tej metody do robienia skosów, bodajże przy moim generatorze impulsów są takie oznaczenia (poszukaj na forum) EDIT: wróciłem do komputera, bo szukanie na telefonie to tragedia @99teki Dokładnie w tym poście masz przykład używania grafiki (akurat mam rozszerzenie do IDE do robienia takich opisów, które działa całkiem fajnie (jest w oficjalnej liście)). Edytowano Styczeń 28, 2023 przez H1M4W4R1 2
99teki Styczeń 28, 2023 Autor tematu Udostępnij Styczeń 28, 2023 (edytowany) - korzystam z EDA Std i nie mogę znależć tego rozszerzenia IDE do robienia grafiki. - próbowałem z Irfanview, tragedia. - cos znalazłem na forum EasyEDa, czy to EasyEDA Label Marker ? Edytowano Styczeń 28, 2023 przez 99teki
H1M4W4R1 Styczeń 28, 2023 Udostępnij Styczeń 28, 2023 18 minut temu, 99teki napisał: - cos znalazłem na forum EasyEDa, czy to EasyEDA Label Marker Tak: https://github.com/xsrf/easyeda-labelmaker 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »