kiramuno Napisano Listopad 8, 2023 Udostępnij Napisano Listopad 8, 2023 Witam, wydaje mi się, że spotykam się z czymś nietypowym więc chce się upewnic czy jest to jednak w granicach normy czy cos jest nie tak z moją płytką, zrobiłem program który po kolei podświetla 4 diody i dioda podpięta pod kanał numer 9 swieci zdecydowanie mocniej zmienialem diody na inne oraz diody ktore swiecily mocniej zmienialem im kanał np na 8 i wniosek jest jeden którakolwiek dioda podpięta do cyfrowego wyjscia nr 9 swieci o wiele mocniej sprawdzalem tez rezystory połączone do kazdej z diód są takie same. Macie pomysł o co chodzi? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Listopad 9, 2023 Udostępnij Listopad 9, 2023 @kiramuno witam na forum 🙂 Zabrakło dość ważnej informacji - jakiej płytki dotyczy to pytanie? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
kaczakat Listopad 9, 2023 Udostępnij Listopad 9, 2023 Pokaż program, może nie ustawiłeś pinów na wyjścia i świecą tak jak się same poustawiały pływając, normalne to nie jest. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »