Igus Napisano Grudzień 17, 2023 Udostępnij Napisano Grudzień 17, 2023 Przy próbie instalacji programu MOTION wyskakuje błąd: Exit motion, cannot create log file /var/log/motion/motion.log: Permission denied
Belferek Grudzień 17, 2023 Udostępnij Grudzień 17, 2023 Tu pomoże tłumacz Google. Czego nie rozumiesz z poniższego komunikatu? 1 godzinę temu, Igus napisał: Exit motion, cannot create log file /var/log/motion/motion.log: Permission denied
Igus Grudzień 18, 2023 Autor tematu Udostępnij Grudzień 18, 2023 Mam pełne uprawnienie za pomocą Sudo l
Belferek Grudzień 18, 2023 Udostępnij Grudzień 18, 2023 (edytowany) Może to pomoże: https://raspberrypi.stackexchange.com/questions/78715/motion-daemon-var-log-motion-motion-log-permission-denied Tylko czemu użytkownicy forum mają wyręczać Google? Edytowano Grudzień 18, 2023 przez Belferek
Igus Grudzień 18, 2023 Autor tematu Udostępnij Grudzień 18, 2023 Prawda. Dzięki wystarczyło poczytać dokumentację okazało się że zamiast sudo motion musze wpisac libcamerily motion. HAHAHA teraz mogę podglądać mojego kota!
Danyeru Grudzień 18, 2023 Udostępnij Grudzień 18, 2023 3 godziny temu, Igus napisał: wystarczyło poczytać dokumentację Brawo! Ta sama zasada dotyczy osprzętu wszelakiego.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »