soquss Napisano Styczeń 9, 2024 Udostępnij Napisano Styczeń 9, 2024 Używam Atmega328 MINI Type-c i chce zrobić buttonbox z tego linka i przy weryfikacji wszystko jest ok ale gdy już próbuje wgrać wyskakuje mi błąd Cytat Arduino:1.8.18 (Windows 10), Płytka:"Arduino Micro" Szkic używa 9594 bajtów (33%) pamięci programu. Maksimum to 28672 bajtów. Zmienne globalne używają 547 bajtów (21%) pamięci dynamicznej, pozostawiając 2013 bajtów dla zmiennych lokalnych. Maksimum to 2560 bajtów. avrdude: butterfly_recv(): programmer is not responding avrdude: butterfly_recv(): programmer is not responding avrdude: butterfly_recv(): programmer is not responding avrdude: butterfly_recv(): programmer is not responding avrdude: butterfly_recv(): programmer is not responding Found programmer: Id = "�"; type = � Software Version = i.
99teki Styczeń 11, 2024 Udostępnij Styczeń 11, 2024 - czy wgrywałeś już jakiś inny program do tego uP. - pozwala to sprawdzić kabel USB, sterowniki do USB, sprawność układu, brak problemów z zasilaniem i stacja PC.
ethanak Styczeń 11, 2024 Udostępnij Styczeń 11, 2024 Arduino Micro to nie jest A328. Sprawdź Arduino Mini (czy jakoś tak) a przede wszystkim podaj link do tej płytki. 1
soquss Styczeń 18, 2024 Autor tematu Udostępnij Styczeń 18, 2024 Dnia 11.01.2024 o 12:35, ethanak napisał: Arduino Micro to nie jest A328. Sprawdź Arduino Mini (czy jakoś tak) a przede wszystkim podaj link do tej płytki. Dzięki później to zobaczyłem 2
soquss Luty 5, 2024 Autor tematu Udostępnij Luty 5, 2024 ale teraz mam inny problem ponieważ wgrałem kod i points Joystick Test wyszukuje normalnie i po wcisnieciu klawisza pokazuje się reakcja natomiast w grze farming simulator 22 widać że gra wyszukuje buttonboxa lecz gdy wciskam jakiś przycisk to go nie przypisuje co to może być? 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »