Matvete Napisano 29 września Udostępnij Napisano 29 września Witam, kupiłem w sklepie niedaleko mojego domu tranzystory P-Mos i nie mogę znaleźć do nich noty katalogowej. Możecie mi pomóc? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Preskaler 1 października Udostępnij 1 października W jaki sposób możemy pomóc jeśli z zamieszczonych zdjęć nic nie wynika. Są na tych tranzystorach jakieś napisy? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
H1M4W4R1 1 października Udostępnij 1 października (edytowany) F2978 aka. MTP2955V, P-MOS 60V/12A przeznaczony do zastosowań wojskowych Edytowano 1 października przez H1M4W4R1 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Matvete 3 października Autor tematu Udostępnij 3 października (edytowany) @H1M4W4R1 jak się szuka not katalogowych do takich elementów? Nie mogłem ani znaleźć ani jej ani pełnego symbolu tranzystora, a używałem nawet chataGPT i też nic nie pomógł. PS: dzięki wielkie za odpowiedź❤️ Edytowano 3 października przez Matvete Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Matvete 3 października Autor tematu Udostępnij 3 października @Preskaler są napisy, zrobiłem te zdjęcia w ten sposób, żeby dało się je odczytać po powiększeniu zdjęcia. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Preskaler 3 października Udostępnij 3 października Wybacz, nie na moje oczy. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
H1M4W4R1 3 października Udostępnij 3 października (edytowany) 1 godzinę temu, Matvete napisał: jak się szuka not katalogowych do takich elementów Uczysz się trzech podstawowych języków świata 😉 rosyjski chiński uproszczony angielski I wszystko da się znaleźć, zwłaszcza w czeluściach internetu. A tak na serio to po prostu przeczytałem cały opis aukcji podobnego elementu 😉 Edytowano 3 października przez H1M4W4R1 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »