Treker (Damian Szymański) Napisano Listopad 15, 2010 Udostępnij Napisano Listopad 15, 2010 Nadszedł czas na pierwsze podsumowanie konkursu na najlepsze konstrukcje opisane na diodzie. W październiku opublikowano opisy 6 robotów, więc zgodnie z regulaminem konkursu przyznajemy 3 nagrody Miejsce 1 - średnia głosów 4,87 - [Line follower] Inferno Konstruktorzy robota to: nes86 oraz TIMONek. Konstrukcja ta pokazała już swoją klasę zajmując pierwsze miejsce na zawodach w Łodzi oraz we Wrocławiu. Miejsce 2 - średnia głosów 4,6 - [Line follower] ARJ Konstruktor robota to: grabo. Konstrukcja dopracowana estetycznie - pozwoliła autorowi uzyskać tytuł inżyniera Automatyki i Robotyki. Miejsce 3 - średnia głosów 4,57 - [sumo] Konieczko Konstruktor robota to: sebekA4. Jeden z niewielu robotów sumo opisanych na diodzie, świetna konstrukcja, mimo swojej prostoty jest to jeden z najlepszych sumo w Polsce. Zgodnie z zasadami konkursu, każdy otrzymuje: • kupon na dowolną książkę wydawnictwa BTC z księgarni MARGINES.pl • dyplom • gadżety diody • wpis w profilu Dane do wysyłki nagród proszę przesłać na PW. Przypominam, że trwa listopadowa odsłona konkursu, swoje konstrukcje możecie publikować do końca miesiąca, aktualnie w klasyfikacji udział biorą tylko dwa roboty. Zwycięzcą gratuluję, zachęcam do publikowania kolejnych konstrukcji oraz do udziału w konkursie na praktyczny projekt związany z robotyką amatorską. Sponsorem kuponów na książki jest KAMAMI.pl
Treker (Damian Szymański) Grudzień 18, 2010 Autor tematu Udostępnij Grudzień 18, 2010 Nagrody zostały wysłane 4 dni temu, proszę o potwierdzenie otrzymania przesyłek.
nes86 Grudzień 20, 2010 Udostępnij Grudzień 20, 2010 List dotarł, a najbardziej ucieszyłem się z gadżetów diody
Treker (Damian Szymański) Grudzień 20, 2010 Autor tematu Udostępnij Grudzień 20, 2010 nes86, tak wiem, że były pro Niestety Wasze listy wysyłałem przed odbiorem nowych tj. notesów, nowych naklejek, ołówków
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »