Treker (Damian Szymański) Napisano Styczeń 15, 2011 Udostępnij Napisano Styczeń 15, 2011 Nadszedł czas na trzecie podsumowanie konkursu na najlepsze konstrukcje opisane na diodzie. W grudniu opublikowano opisy 5 robotów, więc zgodnie z regulaminem konkursu przyznajemy 3 nagrody. Aby nie było nieścisłości informuję również, że głosy oddane przez użytkowników z ilością postów mniejszą niż 5 zostają usuwane zawsze z ostatecznego podliczenia. Miejsce 1 - średnia głosów 4,79 - [Minisumo] Nugget Konstruktor robota to: Bobby. Estetycznie wykonana, niska konstrukcja robota minisumo. Miejsce 2 - średnia głosów 4 - [Line follower] Fiubot III Konstruktor robota to: S-View. Linefollower napędzany popularnymi ostatnio silnikami z Pololu. Miejsce 3 - średnia głosów 3,9 - [Line follower] Zajwaq Konstruktor robota to: Zaja oraz Munieq. Konstrukcja Linefollower wykonana z laminatu napędzana silnikami z Micro Motors. Zgodnie z zasadami konkursu, każdy otrzymuje: • kupon na dowolną książkę wydawnictwa BTC z księgarni MARGINES.pl • dyplom • gadżety diody • odpowiedni wpis w profilu Dane do wysyłki nagród proszę przesłać na treker©forbot.pl (©=@), tytuł wiadomości: "Konkurs, grudzień 2010 - nick". Mejle powinny być przesłane z tego samego mejla jaki jest ustawiony w profilu użytkownika na Diodzie. Przypominam, że trwa styczniowa odsłona konkursu. Zwycięzcą gratuluję, zachęcam do publikowania kolejnych konstrukcji oraz do udziału w konkursie na praktyczny projekt związany z robotyką amatorską - termin zgłaszania prac mija 10 lutego. Sponsorem kuponów na książki jest KAMAMI.pl Uwaga! W styczniowej odsłonie konkursu nagroda w postaci dowolnej książki wydawnictwa BTC trafi prawdopodobnie tylko do autorów dwóch pierwszych konstrukcji! Gdy dowiem się czegoś więcej na ten temat to postaram się wszystkich szybko powiadomić
Bobby Styczeń 15, 2011 Udostępnij Styczeń 15, 2011 Dziękuję za wszystkie głosy I gratuluję S-View, Zaja oraz Munieq. Ale co do tego, że mój robot jest estetycznie wykonany to bym się nie do końca zgodził, chociaż podoba mi się, że się podoba
S-View Styczeń 15, 2011 Udostępnij Styczeń 15, 2011 Gratulacje dla reszty:) i dziękuje za wyróżnienie:) Moge wysłać Ci adres na PW?
Treker (Damian Szymański) Styczeń 15, 2011 Autor tematu Udostępnij Styczeń 15, 2011 S-View, lepiej na mejla, bo później ciężko znaleźć w masie PW to czego potrzeba
Zaja Styczeń 15, 2011 Udostępnij Styczeń 15, 2011 Gratulacje również z mojej strony dla wszystkich pozostałych uczestników grudniowej edycji. Szczególnie dla Bobby oraz S-View. Dziękuje za głosy
S-View Styczeń 15, 2011 Udostępnij Styczeń 15, 2011 Dane mam nadzieje że doszły. Jeszcze raz dziękuje i za niedługo pewnie bd publikował nową konstrukcje:) pozdrawiam.
Treker (Damian Szymański) Luty 8, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 8, 2011 Przesyłki zostały dziś wysłane (priorytety, polecone) - proszę o potwierdzenie otrzymania nagród.
Bobby Luty 9, 2011 Udostępnij Luty 9, 2011 Dostałem nagrody, dyplomik niestety nieco pognieciony reszta w jak najlepszym porządku.
S-View Luty 9, 2011 Udostępnij Luty 9, 2011 Przesyłka dotarła szkoda ze dyplom bardzo pognieciony ale ogólnie wszystko w porządku:) bardzo podoba mi sie ołówek ciekawie wykonany:) pozdrawiam
Treker (Damian Szymański) Luty 9, 2011 Autor tematu Udostępnij Luty 9, 2011 Ok obiecuję, że postaram się znaleźć jakieś rozwiązanie na te nieszczęsne dyplomy. Skoro porządne koperty nie wystarczają to trzeba się zastanowić nad jakimiś teczkami.
Zaja Luty 9, 2011 Udostępnij Luty 9, 2011 Również i do mnie paczka doszła. Niestety jak u przedmówców dyplomy troszkę się pogniotły ale tragedii nie ma. Poczta niestety nie dba o to co przewozi. Dzięki i pozdrawiam
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »