krolik3200 Napisano Kwiecień 2, 2011 Udostępnij Napisano Kwiecień 2, 2011 wszystko sprzedane temat mozna do kosza Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
krolik3200 Wrzesień 14, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 14, 2011 Witam Informacja z ostatniej chwili . Mam ostatnie 7 sztuk magnesów do układów AS5040 . cena z wysyłką polecony priorytet za 1 magnes = 12 zł Komplet 1 magnes + układ AS5040 = 30 zł. Układy są nowe nigdy nie programowane ani używane zapakowane ESD ochronna. Ostatnie sztuki . Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Wrzesień 15, 2011 Udostępnij Wrzesień 15, 2011 cena z wysyłką polecony priorytet za 1 magnes = 12 zł A skąd taka kosmiczna cena za magnes? Wysyłka polecony priorytet w najmniejszej kopercie bąbelkowej to koszt poniżej 5zł. Magnes walcowy z otworem kosztuje niecałe 50gr. brutto. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
krolik3200 Wrzesień 17, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 17, 2011 Chetnie kupie po 50gr magnesy do AS5040 w liczbie 40 sztuk . Tylko żeby miały prawidłowe magnesowanie specjalnie przystosowane do układu . Bardzo mnie interesuje ta propozycja Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Sabre Wrzesień 17, 2011 Udostępnij Wrzesień 17, 2011 Może nie po 50gr, ale po 86gr i nie ma za co 😋 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
OldSkull Wrzesień 21, 2011 Udostępnij Wrzesień 21, 2011 Sabre, wydaje mi się, że te magnesy się nei nadają, bo będą mieć magnesowanie osiowo (czyli np. N na górze i S na dole), a do enkoderów są potrzebne takie z magnesowaniem na końcach. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Wrzesień 21, 2011 Udostępnij Wrzesień 21, 2011 Sabre, wydaje mi się, że te magnesy się nei nadają, bo będą mieć magnesowanie osiowo (czyli np. N na górze i S na dole), a do enkoderów są potrzebne takie z magnesowaniem na końcach. Po tobie się tego nie spodziewałem, przeczytaj dokładnie co producent napisał o tym magnesie. Jakbym nie wiedział co robię to bym tego nie robił. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
OldSkull Wrzesień 22, 2011 Udostępnij Wrzesień 22, 2011 Wtopa. Oczywiście masz rację, niedoczytałem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
krolik3200 Wrzesień 27, 2011 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 27, 2011 Jakby co zostaly mi 2 sztuki układów AS5040 i 4 magnesy .jak cos na poczte prosze pisać . Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
krolik3200 Listopad 14, 2011 Autor tematu Udostępnij Listopad 14, 2011 prosze nie pisac koniec , już wszystko sprzedane wiecej juz nie mam , dziekuje za zainteresowanie i pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »