Mateusz Napisano Maj 4, 2011 Udostępnij Napisano Maj 4, 2011 Witam. Jaką znacie najtańszą firmę zajmującą się trawieniem płytek PCB. Dwustronna, metalizowana z przelotkami, soldermaską i opisami 🙂 Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś namiary. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Patryk614 Maj 4, 2011 Udostępnij Maj 4, 2011 https://www.forbot.pl/forum/topics34/rabaty-na-wykonywanie-pcb-vt5288.htm Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
MirekCz Maj 4, 2011 Udostępnij Maj 4, 2011 Ja też mogę polecić Satland. Da się zrobić trochę taniej w kilku firmach, ale jakość jest wtedy słabiutka i płytki czasem wyglądają jak psu z gardła wyciągnięte. Do tego w Satlandzie pracują fajni ludzie i nigdy nie miałem żadnych problemów. Ze względu na bliskość zamieszkania płytki zazwyczaj odbieram osobiście 🙂 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź