Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...

Jeśli ktoś potrzebuje coś w miarę szybko i liczy na szybką realizację zamówienia i odbiór osobisty w electroparku to lepiej sobie darować, TRAGEDIA!!! Firma zajmuje się sprzedażą internetową a to że nowe zamówienie zostało złożone i opłacone dzień wcześniej są wstanie sprawdzić dopiero następnego dnia około 14:00!!! (pracują do 15:30) nie mówiąc już nawet o przekazaniu zamówienia do jakiejś realizacji. Czym oni się od rana zajmują? 👹 Gdyby to był jednostkowy przypadek to spoko nie ma żadnego problemu. Ale jak do tej pory kupowałem tam trzy razy i zawsze było tak samo albo trzeba lecieć na złamanie karku kilka minut przed zamknięciem albo dopiero następnego dnia, więc widać że jest to u nich standard. Wykorzystali trzy szanse i więcej ich ode mnie nie dostaną.

płacone dzień wcześniej są wstanie sprawdzić dopiero następnego dnia około 14:00!!!

Nie usprawiedliwiam Electroparku, ale to akurat może być kwestią banków i sesji Elixir. Jeśli płatność była wykonywana zwykłym przelewem, to nie ma się co dziwić, ze odbiorca widzi to dopiero po 14. Tak niestety działa system bankowy.

• 3 miesiące później...

Odradzam. Jeżeli chodzi o wysyłkę to totalna olewka klienta. Zakupu dokonałem w niedzielę, wybrałem przesyłkę priorytetową (za którą trzeba więcej zapłacić) i tego samego dnia przelew Elixir (też dopłata) i "już" w srodę wieczorem otrzymałem smsa, że o godz. 18.55 przesyłka została nadana paczką 48. Nadanie na poczcie przesyłki po godz. 15.00 traktowane jest jako nadanie dnia następnego, czyli w tym tygodniu raczej nie otrzymam.

TOTALNA OLEWKA KLIENTA.

KUPOWAŁEM W TYM SKLEPIE PIERWSZY I OSTATNI RAZ!!!

andrzej626, Znając życie duży wpływ na twoją sytuację miał przelew bankowy, który znacząco opużnia czas wysłania. Ostatnio jak zamawiałem w niedzielę (płatność za pobraniem) przesyłkę na ponad sto złotych w środę tego samego tygodnia była u mnie.

andrzej626, zamówiłem w tym samym czasie co Ty, tak samo wpłaciłem pieniądze i w tym samym czasie dostałem takiego samego sms'a. Z tego co patrzyłem w śledzeniu przesyłki, to paczka powinna zjawić się jutro...

Dziwią mnie wasze przypadki, ponieważ zamawiałem u nich już kilka razy i nigdy nie miałem nic do zarzucenia. Muszę nawet pochwalić obsługę, bo gdy układ scalony (mostek H) uszkodził się w transporcie, to 2 dni później otrzymałem przesyłkę z nowym za darmo 😅

Tak jak mówiłem, dzisiaj przyszła przesyłka. Tylko moduł zasilający do płytek stykowych miał dwa styki wygięte, ale łatwo dało się wyprostować. Polecam sklep!

• 2 miesiące później...

Niestety dzisiaj przekonałem się, że ElectroPark sam nie wie co sprzedaje i niestety nie jestem w stanie wystawić pozytywnej opinii o tym sklepie. Jeśli ktoś pisze na własnej stronie, jak również na allegro, że sprzedaje mikrokontroler w obudowie SOP8 to na litość boską jeśli napisałem po zakupie, że proszę o weryfikację czy na pewno to jest SO8 (to samo rozmiarowo co SOP8) a nie SO8W to dlaczego dostałem mikrokontroler w obudowie SO8W?

Naprawdę nie polecam sklepu, straciłem tylko czas i pieniądze. Radzę robić zakupy gdzie indziej!

Bardzo odradzam electropark jeśli chodzi o jakość obsługi. Wydałem u nich już 2 tysiące na różme zamówienia (nie licząc vellemana) i za każdym razem coś jest pomylone.

W kilku przypadkach były to pierdoły i nie chciało mi się reklamować nawet, bo znam ich podejście do klienta.

Ale ostatnio kupiłem akku u nich za sumę 200zl i okazały się do niczego. Emailowe uzgodnienie że mogę je odesłać trwało tydzień. Rozpatrzenie reklamacji i zwrot pieniędzy - 2,5 tygodnia.

Najbardziej padłem kiedyś jak kupiłem u nich diody zenera, na opakowaniu które przyszło była nalepka "diody zenera" a w środku? Mosiężne śrubki dystansowe!

Po kupnie u nich vertexa z akcesoriami miałem dostać 152 punkty lojalnościowe (wymienne na kupon rabatowy 76zł). Od miesiąca punkty wiszą w systemie z dopiskiem "w oczekiwaniu na potwierdzenie" i nie mogę ich wykorzystać, a na e-mail w tej sprawie nie udzielono mi nawet odpowiedzi. PORAŻKA

• 3 tygodnie później...

Złożyłem zamówienie w połowie grudnia, przesyłka szybko dotarła, cześć zamówienia ok. W czym tkwi problem? Zamówiłem pakiety li-pol 7,4V 1000mAh, przyszły natomiast 11,1 V, wysyłałem maile - bez odzewu, potem telefonicznie -ok; tylko efekt był taki, że pani po drugiej stronie słuchawki skwitowała rozmowę tym, że mam droższe pakiety i to mi powinno wystarczyć, bo tych, które zamówiłem nie było oczywiście na stanie i nie wiedzieli kiedy mogą je otrzymać. Natomiast nie było mowy o zwrocie i o pokryciu przesyłki, dlaczego mam płacić za czyjeś pomyłki? Podobnie obiecują punkty lojalnościowe, jakoś z ostatniego zamówienia nie przyznane do dzisiaj (2 miesiące temu) Electropark - nie dziękuję, kupię u konkurencji. Fotka by nie być gołosłownym.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...