Treker (Damian Szymański) Napisano Maj 15, 2011 Udostępnij Napisano Maj 15, 2011 Nadszedł czas na kolejne podsumowanie konkursu na najlepsze konstrukcje opisane na diodzie. Miejsce 1 - średnia głosów 3,75 - [Line follower] Serdel Konstruktor robota to: pralat. Miejsce 2 - średnia głosów 3,71 - [Line follower] Jack Konstruktor robota to: fish. Miejsce 3 - średnia głosów 3,57 - [Wielozadaniowy] SpyPop - mobilna platforma na gąsinicach Konstruktor robota to: Pop3k. Zgodnie z zasadami konkursu, każdy otrzymuje: • kupon na dowolną książkę wydawnictwa BTC z księgarni MARGINES.pl • dyplom • gadżety Diody • gadżety Farnell Dodatkowo każdy kto zwycięzca oraz wszyscy Ci, którzy opisali swojego robota w kwietniu otrzymają rabat na wykonywanie PCB w firmie Satland Prototype! Dane do wysyłki nagród (oraz do wystawienia dyplomu) proszę przesłać na treker©forbot.pl (©=@), tytuł wiadomości: "Konkurs, kwiecień 2011 - nick". Mejle powinny być przesłane z tego samego adresu jaki jest ustawiony w profilu użytkownika na Diodzie. Sponsorem głównych nagród - kuponów na książki jest KAMAMI.pl Konkurs nadal trwa - następne nagrody już za miesiąc. Zachęcam do publikowania swoich konstrukcji!
Treker (Damian Szymański) Maj 16, 2011 Autor tematu Udostępnij Maj 16, 2011 Jeśli ktoś będzie na zawodach w Gdańsku to możliwy jest odbiór osobisty nagród Proszę o informację w takiej sytuacji.
Sabre Maj 17, 2011 Udostępnij Maj 17, 2011 Lista osób nagrodzonych rabatem 10% na wykonywanie obwodów drukowanych w firmie Satland: - pralat, za opublikowanie robota Serdel - fish, za opublikowanie robota Jack - Pop3k, za opublikowanie robota SpyPop - mobilna platforma na gąsinicach - nelik1987, za opublikowanie robota Sterowane ramię robota - Qbot Wszystkie wymienione osoby otrzymają dziś ode mnie PW z kodem upoważniającym do rabatu, kod ten należy wpisać w uwagach do zamówienia. Więcej informacji odnośnie rabatu znajduje się w temacie. Wygenerowane kody są przechowywane przez Trekera, w przypadku gdyby ktoś skasował wiadomość ode mnie, poproszę o informację, a otrzyma ponownie swój kod. Przekazywanie kodów osobom trzecim jest zabronione, jeśli okaże się, że ktoś dopuści się nadużycia, przyznany kod zostanie anulowany w firmie Satland.
tom_res Maj 17, 2011 Udostępnij Maj 17, 2011 Gratuluje wszystkim zwycięzcom i mam nadzieję, że i mi uda się dokończyć moja konstrukcję (Ale wątpię).
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »