Treker (Damian Szymański) Napisano Maj 31, 2011 Udostępnij Napisano Maj 31, 2011 W profilu pojawiło się nowe pole, w które możecie wpisać nazwę swoich konstrukcji. Myślę, że takie pole pomoże jeszcze bardziej rozpoznawać się po/na zawodach, bo tam jednak większość osób posługuje się nazwami robotów, a nie nickami Zachęcam do uzupełniania tego pola, jest ono dostępne w edycji profilu.
nes86 Maj 31, 2011 Udostępnij Maj 31, 2011 Coś nie tak z tym polem, dałem radę wpisać nazwy tylko pięciu robotów, a gdzie miejsce na pozostałe osiem?
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 1, 2011 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 1, 2011 nes86, ok - teraz możesz dopisać
lukix Czerwiec 1, 2011 Udostępnij Czerwiec 1, 2011 Lepiej by było jakby to były linki do tematów z opisami tych robotów.
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 1, 2011 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 1, 2011 Niestety nie ma teraz takiej możliwości.
Treker (Damian Szymański) Maj 21, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 21, 2012 Mała sugestia. Prosiłbym, aby w to pole wpisywać nazwy istniejących robotów, pole to miało głównie służyć do kojarzenia ludzi z ich robotami widzianymi przykładowo na zawodach. Z całym szacunkiem, ale według mnie (może źle to odbieram) w 90% osoby, które wpisują tam nazwy robotów w "budowie" nigdy ich nie kończą. To chyba jakaś przypadłość początkujących, że nazwa robota jest najważniejsza, a samo zbudowanie już mniej. Nie ma sensu tak zaśmiecać widoku tematów. Proszę poprawiać to we własnym zakresie, jak później coś mi się rzuci samemu w oczy to będę ręcznie poprawiał.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »