MacGyver Napisano Lipiec 11, 2011 Udostępnij Napisano Lipiec 11, 2011 Witam, to mój pierwszy post, zaczynam przygodę z Robotyką i mikrokontrolerami mam pytanie: Czy poprawnie skonfigurowałem fusebity pod kwarc 16Mhz? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Armir Lipiec 11, 2011 Udostępnij Lipiec 11, 2011 W podpisie tutek o ustawianiu fusów. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
MacGyver Lipiec 11, 2011 Autor tematu Udostępnij Lipiec 11, 2011 Wg tego co podałes to dobrze tylko jedyny mankament, że w Bascom jest odrazu KLA987, nie ma CKSL3..0 etc. Więc jeśli utawie KLA987 na 111111 to powinno być dobrze? A co z CKOPT bo nie widze go na liście fusów? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Armir Lipiec 12, 2011 Udostępnij Lipiec 12, 2011 W bascomie trzeba się sugerować opisem. Nigdy nie ustawiałem nim fusów. Raz po zmianie fusów na na pewno dobre odczytałem je bascomem i było podane zupełnie co innego. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź