bartekwr1335 Napisano Wrzesień 26, 2011 Udostępnij Napisano Wrzesień 26, 2011 Instalowałem na nowo WINDOWS XP. Chcę teraz zainstalować programator. Mam STK500v2 z firmy AND-TECH. Postępuje zgodnie z filmikiem. Na początku jest wszystko ok, ale jak dochodzi do tego momentu: za sekundę lub dwie wywala mi system. Możecie pomóc, proszę. Wcześniej działało.
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 26, 2011 Udostępnij Wrzesień 26, 2011 To jest raczej pytanie, które powinno się znaleźć na forum supportu producenta: http://and-tech.pl/forum/
piotrva Wrzesień 27, 2011 Udostępnij Wrzesień 27, 2011 Dokładnie, poza tym co rozumiesz pod pojęciem "wywalania" systemu? Masz możliwość sprawdzenia na innym sprzęcie komputerowym instalacji? IMHO to problem z systemem operacyjnym.
ProeXtreme Wrzesień 28, 2011 Udostępnij Wrzesień 28, 2011 Kiedy system się sypie? Jak klikasz "mimo to kontynuuj"?
Treker (Damian Szymański) Październik 2, 2011 Udostępnij Październik 2, 2011 bartekwr1335, jeśli już się chwalisz, że "działa", to napisz chociaż co pomogło, tak aby pomóc innym w przyszłości.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »