jointskill Napisano Styczeń 6, 2012 Udostępnij Napisano Styczeń 6, 2012 Jako że to mój pierwszy post witam wszystkich serdecznie. A teraz do sedna powieliłem ostatnio LF z Przepis na LineFollowera i teraz chciałbym zabrać się za coś bardziej ambitnego i z moich wypocin wyszło coś takiego. Proszę o sprawdzenie schematu i wskazanie błędów.
dondu Styczeń 6, 2012 Udostępnij Styczeń 6, 2012 1. RESET podciągnij rezystorem 4k7-10k do Vcc 2. Kondensator 100nF do AREF. Reszta wygląda OK, ale nie wszystko można sprawdzić, bo nie podajesz wartości niektórych elementów. PWM do silników robisz programowy? 1
jointskill Styczeń 6, 2012 Autor tematu Udostępnij Styczeń 6, 2012 Błędy poprawiłem i daje nowy schemat. Czy z tymi wartościami da rade do końca sprawdzić czy wszystko jest ok ? PWM tak programowy chyba że istnieje inne rozwiązanie (sory za takie głupie pytanie ale w AVR'y bawię się bardzo krótko)
jointskill Styczeń 6, 2012 Autor tematu Udostępnij Styczeń 6, 2012 Dzięki za uwagi, już zmieniłem na schemacie. Czy coś jeszcze się znajdzie do poprawy ?
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »