Wilfen Napisano Marzec 24, 2012 Udostępnij Napisano Marzec 24, 2012 Mam projekt który będzie cztero-nożnym robotem kroczącym i miałby 5 serw Tower Pro silnik 2415-7. Czy dadzą rade ponieść tak stepem (zwykłym tempem chodu człowieka) 40 kg około??? Prosze o szybką odp. link to strony serwa: http://www.emodel.pl/tower-pro-silnik-24157-p-829.html Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Tolo Marzec 24, 2012 Udostępnij Marzec 24, 2012 Silnik a serwo to różnica 😋 Swoją drogą skoro tego nie wiesz to śmiało mogę stwierdzić że porywasz się z "motyką na słońce" Rada ? Zacznij od światłoluba 😅 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Marzec 25, 2012 Udostępnij Marzec 25, 2012 Wilfen, masz projekt czy masz pomysł? Bo chętnie zobaczyłbym czworonoga na 5 silnikach. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Wilfen Marzec 25, 2012 Autor tematu Udostępnij Marzec 25, 2012 Tolo po pierwsze każdemu może się pomylić światło luba już dawno zbudowałem. KD93 mam pomysł ale budowałem już 5 nożne "pajęczaki". Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
KD93 Marzec 25, 2012 Udostępnij Marzec 25, 2012 KD93 mam pomysł ale budowałem już 5 nożne "pajęczaki". Chodziło mi o 4 nogi na 5 silnikach, ale mniejsza. Skoro masz pomysł, to nie pisz, że masz projekt, bo kogoś kto ma projekt traktuje się na poważnie, a kogoś kto ma pomysł nie zawsze. Mam takie samo zdanie jak Tolo, porywasz się z motyką na słońce, jeśli chcesz udowodnić że nie to pokaż co do tej pory zbudowałeś. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
small-man Marzec 25, 2012 Udostępnij Marzec 25, 2012 No mnie tam ten projekt bardzo ciekawi ... jak zamierzasz sterować tymi silnikami i czy chcesz mieć do nich jakąś przekładnie? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »