Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Od teraz proponuję Wam prosty układ. Za każdą fotorelacje z zawodów jaką prześlecie do mnie, ja wyślę do Was pakiet gadżetów Forbot-a. Nie gwarantuję nic konkretnego, będę wysyłał to co będzie aktualnie dostępne (długopisy, ołówki, naklejki, notesy).

Zasady są proste:

- w ciągu tygodnia od zawodów należy przysłać paczkę co najmniej 30 zdjęć, zmniejszonych do rozmiarów 800x600px. Zdjęcia należy przesłać tędy: http://fotorelacje.forbot.pl/uploader/

- zdjęcia nie mogą posiadać znaku wodnego - zawsze sam podpisuję galerie i autorów zdjęć

- przesłać do mnie na PW swój adres

- list z gadżetami zostanie wysłany w ciągu 7 dni roboczych

- każda osoba może otrzymać maksymalnie jeden zestaw gadżetów za każdą imprezę (4 galerie po 30 zdjęć z tych samych zawodów = 1 zestaw)

- dla najaktywniejszych fotografów nagrody specjalne

- i tak aż do odwołania w tym temacie 🙂

Super pomysl! Ale przy okazji warto tutaj przypomnieć tym którzy jeszcze tego nie wiedzą, ap przeczytaniu tego komunikatu złapią za aparat i polecą na zawody klepać foti, ze na zawodach nie wolno robić zdjęć z lampą błyskowa, szczególnie w kategoriach sumo (wszystkich) i MM.

• 2 tygodnie później...

Wyjątkowo z racji dwóch imprez chciałbym zmienić ten punkt na temat wysyłki na 14 dni, ponieważ czekam na nowe gadżety 🙂 Warto poczekać, jednak jeśli komuś się spieszy to mogę przesłać to co mam teraz.

• 2 tygodnie później...

Dziś rano wysłałem łącznie 14 paczek z gadżetami Forbota, listy polecone, priorytetowe - powinny być u Was jutro. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem, chociaż przy tej ilości przesyłek niczego nie mogę wykluczyć. Jeśli ktoś nie otrzyma przesyłki do piątku to proszę o informację na PW.

• 6 miesiące później...
  • 4 miesiące później...

Przypominam, że cały czas możecie zdobyć gadżety - w tym, całkiem nowe, podkładki pod myszkę 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...