polopoiu Napisano Czerwiec 10, 2012 Udostępnij Napisano Czerwiec 10, 2012 Nie wiem czy był już ten temat na forum, ale sprecyzuje o co mi chodzi. Nie znam języka C , wiec mam pytanie czy kupując tą książkę "Język C dla mikrokontrolerów AVR. Od podstaw do zaawansowanych aplikacji " muszę znać choć trochę C, jeśli tak to jak zacząć zabawę z programowaniem mikro kontrolerów ? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 10, 2012 Udostępnij Czerwiec 10, 2012 Był i to nie raz 🙂 Zapoznaj się z tymi dwiema recenzjami: https://www.forbot.pl/forum/topics20/test-recenzja-mikrokontrolery-avr-jezyk-c-podstawy-programowania-atnel-vt4906.htm https://www.forbot.pl/forum/topics20/test-recenzja-jezyk-c-dla-mikrokontrolerow-avr-od-podstaw-do-zaawansowanych-aplikacji-helion-vt7238.htm Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
polopoiu Czerwiec 11, 2012 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 11, 2012 Już to widziałem wcześniej. Mam tylko pytanie jaka książka będzie dla osoby która nie zna języka C? Bo z tych recenzji nic nie wywnioskowałem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
ps19 Czerwiec 11, 2012 Udostępnij Czerwiec 11, 2012 Jak nie znasz C to polecam "Mikrokontrolery AVR Język C Podstawy Programowania" mam obydwie książki, ale z Helionu jest trochę trudniejsza, mniej podstaw. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
polopoiu Czerwiec 11, 2012 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 11, 2012 Dzięki wielkie ps19 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 11, 2012 Udostępnij Czerwiec 11, 2012 Najpierw książka z Atnela później z Helionu i będziesz zadowolony 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »