Skocz do zawartości

[Sprzedam] Bardzo dobrej jakości serwomechanizmy, metalowe p

JStan

Pomocna odpowiedź

Mam do sprzedania następujące dwa komplety serwomechanizmów:

2 x Hitec HS-325HB

Opis tutaj http://nastik.pl/hitec-hs325hb-p-504.html Serwa zostały przerobione na pełen kąt obrotu dzięki czemu można je wykorzystać do napędu modeli, zostawiłęm elektronike i sterowanie odbywa się tak jak zwyklym serwem czyli impuls neutralny(1,5ms) serwo stoi impulsy większe - płynne zwiększanie obrotów, mniejsze - zwiększanie obrotów w drugą strone, oczywiscie można usunąć calkiem elektronike i sterować samym silnikiem.

Cena okazyjna - 32zł/szt.

2 x GWS S11-HP/2BBMG niskoprofilowe

Bardzo dobre serwo http://nastik.pl/s11hp2bbmg-niskoprofilowe-p-333.html dwa razy mocniejsze od powyższego, założylem je do mojego manipulatora i wydaje się że moc zwiększyła się nawet 4 krotnie!! Serwa przerobione jak powyższe jednak przywrócenie je do fabrycznego stanu polega na rozebraniu i założeniu ogranicznika(metalowy, mam w komplecie) oraz elementu plastikowego łączącego wał z potencjometrem(też mam) - mogę na życzenie je przywrócić do poprzedniego stanu. Serwa mają przedłużone o 10cm kable i wycięte uchwyty z jednej strony lecz to nie problem. Serwa pracowały w sumie może z 20 minut do tej pory!!

Cena okazyjna, to serwo jest drogie - 80zł / szt.

Zależy mi koledzy na szybkiej sprzedaży gdyż właśnie mam zamiar zmodyfikowac dalej manipulator, więc pomóżcie:) Oczywiście do serw dokładam opakowania pełne wszystkich orczyków i śrubek podkładek itp które dostarcza producent. Dla zdecydowanych klientów upust!!

Pozdrawiam!!

Janek

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.