Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

• 1 miesiąc później...

html_mig_img

Strrrrrraszna rozrzutność w Hallowe'en? Przez najbliższe 2 dni macie okazje

powiększyć swoją biblioteczkę książek z Helionu o 3 sztuki... płacąc tylko za 2! Więcej na stronie promocji.

Promocja dotyczy między innymi:

Budowa robotów dla początkujących - Helion, nasza recenzja książki

Budowa robotów dla średniozaawansowanych - Helion, nasza recenzja książki

Język C dla mikrokontrolerów AVR. Od podstaw do zaawansowanych aplikacji

Elektronika dla bystrzaków

AVR&ARM7 Programowanie mikrokontrolerów dla każdego

oraz niedawno recenzowanej:

Nic prostszego. Od obwodu elektrycznego do pierwszego robota - Helion, nasza recenzja książki

• 4 tygodnie później...

Black Friday i Andrzejki już za nami, ale w Ebookpoint kontynuowany jest szał przedświątecznych zakupów! Dziś kolejną wyjątkowa okazja - CYBER MONDAY to tylko 24h i 1482 ebooki dostępne z rabatmi do 50%!

W tym cała oferta książek o elektronice: http://bit.ly/Rabat_na_eBooka

Drodzy Czytelnicy!

Przez kolejne 5 dni rabatujemy codziennie inny tytuł o 50%.

Tylko dziś macie szansę zdobyć o połowę taniej jeden z naszych bestsellerów roku, książkę "Przygoda z elektroniką".

Wystarczy przekleić do koszyka kod: B3F5C7-2D683D-H

WWW: http://helion.pl/ksiazki/prelek.htm

Źródło:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
html_mig_img

W Nowym Roku życzymy Wam dużo szczęścia i jeszcze więcej ebooków!

Bo wiadomo, że najprostszą drogą do szczęścia jest właśnie czytanie 🙂 Dlatego już dziś na dobry początek, ponad 1290 ebooków z wyłącznej oferty Ebookpoint.pl przeceniamy na 9.90 zł, 14,90 zł i 19,90 zł! Niech Wasze wirtualne półki zawsze będą pełne, a głód czytania zaspokojony!

• 2 tygodnie później...

Jak tam, kto poprzednio skusił się na tanie eBooki? Muszę przyznać, że ja po raz pierwszy kupiłem 3 książki w takiej formie i się powoli do tego przekonuję 🙂

Jednak, piszę głównie do Was z dobra informacją - tylko dziś ksiażka AVR. Praktyczne projekty w Helionie - 30%!

ja kupiłem Język C dla mikrokontrolerów AVR. Od podstaw do zaawansowanych aplikacji oraz AVR. Praktyczne projekty. Czytanie na PC jest niewygodne (choć da radę) dlatego czekam właśnie na swojego Kindle 😃

Hudyvolt, ja właśnie też narzekam na brak czytnika. Jednak chwilowo zadowalam się aplikacjami do eBooków na telefony. Nawet dają rade.

• 3 tygodnie później...

Kolejna okazja na tańsze zdobycie książek.

Od dziś do końca miesiąca w ramach promocji "3 za 2" trzecią najtańszą książkę w koszyku w ramach jednego zakupu dodajemy za darmo. Rabat dotyczy formatów druk oraz ebook. Strona promocji.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...