Mechano Napisano Maj 9, 2013 Udostępnij Napisano Maj 9, 2013 Siema! Mam problem i potrzebuję Waszej pomocy. Potrzebuję płytki PCB do mojego minisumo, nie jestem w stanie wykonać jej sam a na płytkarnię nie mam czasu. Znajdzie się ktoś kto zrobi mi 2 płytki drukowane, jedna 60x90mm i druga 55x ok 15mm. Zainteresowanych proszę na PW. Płytki bym potrzebował najpóźniej na środę.
Sen Maj 9, 2013 Udostępnij Maj 9, 2013 Prześlij zdjęcie płytki żebym mógł zobaczyć jej zarys i Ci powiem czy dałbym radę. W sprawie kosztów napisz na PW ; ) Chodzi Ci o to? Jeśli tak to opisz mi wszystko na PW i się podejmuje jak nie to wrzuć tu zdjęcie
Mechano Maj 9, 2013 Autor tematu Udostępnij Maj 9, 2013 Chodzi o to tylko, że w wersji docelowej sharpy boczne są obrócone o 45* na boki. Plik z eagle prześle Ci na PW. Na kiedy byś zdążył to zrobić? Wykonanie płytki dowolną metodą, bez cynowania, to sam zrobię, i oczywiście wiercenie. ms brd.brd
Sen Maj 9, 2013 Udostępnij Maj 9, 2013 Dałbym radę w poniedziałek wysłać. Nie wiem tylko czy dam radę wywiercić przelotki bo są malutkie ale na 95% się uda. Pytanie jeszcze czy ta płytka ma być dwustronna? Masz tylko jedną ścieżkę po drugiej stronie to bym ją odpuścił i zrobiłbyś sobie zworkę jak w reszcie przypadków.
Sabre Maj 9, 2013 Udostępnij Maj 9, 2013 Mechano, Sen, na tej płytce brakuje połączenia pod prockiem, lewy dolny róg, 5 nóżka z 38.
Mechano Maj 10, 2013 Autor tematu Udostępnij Maj 10, 2013 Sabre, Wszystko jest, przypatrz się dobrze. Sen, Płytka jednostronna.
Sen Maj 10, 2013 Udostępnij Maj 10, 2013 No to się pisze podaj tylko na PW cenę bo nie wiem czy opłaca się taki biznes [ Dodano: 10-05-2013, 19:39 ] Napisz jeszcze dzisiaj bo inaczej nie będę w stanie Ci pomóc (chyba)
Sabre Maj 10, 2013 Udostępnij Maj 10, 2013 Mechano, to powiedz mi jak połączysz te 3 piny (zaznaczone na żółto):
Mechano Maj 10, 2013 Autor tematu Udostępnij Maj 10, 2013 Sabre, Dookoła procka są 3 zworki, które połączone dostarczą zasilanie do wszystkich pinów proca.
Sabre Maj 10, 2013 Udostępnij Maj 10, 2013 Mechano, znaczy, że będą one połączone osobnymi przewodami z jakimś wspólnym punktem, a nie będą połączone ze sobą.
Mechano Maj 12, 2013 Autor tematu Udostępnij Maj 12, 2013 Sen nie podołał oferta aktualna. Proszę o pomoc!
RoboticDivision Maj 12, 2013 Udostępnij Maj 12, 2013 Jakbym dostal plik pdf a nie eagle to bym mogl zrobic. Wiercenia robie niechetnie ale jak nie mam wyjscia to robie;) Daj pdf i cene na pw to sie okresle. Sory za brak polskich znakow. Telefon nie chce poprawiac.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »