Shagg Sierpień 31, 2013 Udostępnij Sierpień 31, 2013 Oto i jestem. A razem ze mną moja Ćma. Pierwszy raz "usłyszałem" o robotyce w nietypowy sposób- siedząc w internecie i przeglądając jedną ze stron z grafikami. Tam zobaczyłem wyniki ankiety, w której porównywano stopień zadowolenia studentów różnych kierunków. Robotyka była właśnie na szczycie. Wtedy to wpadł mi do głowy pomysł, że to może być to. Byłem wtedy w pierwszej klasie LO na profilu matematyczno-informatycznym, tematyka więc trochę się pokrywała. Sucha informatyka to dla mnie nic przyjemnego, a majsterkować lubiłem od dziecka. Poza tym, tworzenie czegoś funkcjonującego "w realu" to strasznie satysfakcjonująca sprawa. 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 1, 2013 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 1, 2013 Dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Wyniki pojawią maksymalnie w ciągu kilku dni. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 11, 2013 Autor tematu Udostępnij Wrzesień 11, 2013 Wczoraj zostały wysłane nagrody do osób, które przesłały swoje dane. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź