sobal44 Napisano Styczeń 11, 2009 Udostępnij Napisano Styczeń 11, 2009 Witam czy można użyć następujących czujników do wykrywania linii ?? KTIR0711S QRD1114 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
MirekCz Styczeń 11, 2009 Udostępnij Styczeń 11, 2009 Tego pierwszego nie znam, ten drugi na pewno można. Ja mam w ofercie kilka innych - GP2S24,QRE1113,QRB1134 (odpowiednio montowany przewlekanie, montowany powierzchniowo, przykręcany z dołączonymi przewodami) - do wyboru do koloru 🙂 Więcej informacji w dziale kupie/sprzedam Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mskojon Styczeń 11, 2009 Udostępnij Styczeń 11, 2009 KTIR0711S też będzie dobry na 100%, sam teraz kupuję go do mojego line followera. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
GruX Styczeń 11, 2009 Udostępnij Styczeń 11, 2009 ja od siebie dodam jeszcze: TCRT5000 TCRT1000 my cały czas we wszystkim śmigamy na podłączonym do ADC TCRT5000 i spisuje się bardzo dobrze:) Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź