Skocz do zawartości

Wydajność prądowa akumulatora

Pomocna odpowiedź

Mechano, pisząc głupoty miałem na myśli wiedzę autora tematu. A co do prądu to się mylisz, solidny producent, np. taki jak Panasonic, podaje pojemność przy obciążeniu prądem 1C, czyli pobierając prąd 3,3A uzyskasz pojemność 3,3Ah. Nawet przy 2C czyli przy około 6,5A pojemność jest równa prawie 3,3Ah.

Nie wpadłes na to, że jeżeli ktoś pyta o cokolwiek np. na forum, może po prostu czegoś nie wiedzieć? Wiec o jakie dokładnie głupoty Tobie chodzi? Z chęcią je poznam...

ukcio, wydaje mi się, że wystarczająco napisałem w pierwszym moim poście w tym temacie. Zasada zadawania pytań gdziekolwiek jest taka, że pytasz o coś na co odpowiedzi nigdzie sam nie znalazłeś. Po twoich pytaniach i tematach wnoszę, że masz zerową wiedzę na temat akumulatorków i nie tylko.

ukcio, wydaje mi się, że wystarczająco napisałem w pierwszym moim poście w tym temacie. Zasada zadawania pytań gdziekolwiek jest taka, że pytasz o coś na co odpowiedzi nigdzie sam nie znalazłeś. Po twoich pytaniach i tematach wnoszę, że masz zerową wiedzę na temat akumulatorków i nie tylko.

Więc nazywasz głupotą, jeżeli ktoś nie wie czegoś, co wiesz ty? 😃 okej 😃

edit: co do braku wiedzy na temat akumulatorków - zgadza się, takowej nie posiadam, dlatego załozyłem temat na forum, proste nie? 🙂

edit2: wszystko zostało wyjaśnione, temat można zamknąć ; )

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...