Skocz do zawartości

Studenci Politechniki Wroclawskiej, potrzebujemy osob do Eco Shell Marathon

malyboa

Pomocna odpowiedź

Witam . Nazywam sie Radoslaw Szabla , chcialbym oglosic iz od tego roku zostanie otwarte nowe kolo naukowe , bad sekcja istniejacego juz kola na rzecz eco shell marathon. Chcemy zbudowac pojazd ktory bedzie mogl rywalizowac na tych wlasnie zawodach.

Chcemy wziac udzial w ESM 2015 z pierwszm pojazdem zbudowanym przez studentow pwr. Jezeli ktos z was wstepnie bylby zainteresowany to zapraszam tutaj do komentowania tematu.

Milo by bylo gdyby ktos z tego forum rowniez do nas dolaczyl. dopiero z poczatkiem roku szkolnego ruszy wszystko poki co staramy sie juz wstepnie informowac o tym fajnym projekcie.

Gdyby ktos jednak nie znal sprawy to odsylam do youtube :

tutaj porady do zeszlorocznego konkursu

https://www.youtube.com/watch?v=Aa1_DKAJTRk&list=PLEPIVJVCFQH3q4PLtFAsJujpELu0ywmpS&index=4

Pozdrawiam Radoslaw Szabla

Ja w tym roku zaczynam studia na PWr - mechatronika,wydział mechaniczny.

Jestem jak najbardziej zainteresowany udziałem w czymś takim 🙂 Już od dawna myślałem o tym, aby gdy zacznę studiować zapisać się do PWR Racing Team 🙂 a tu taka niespodzianka i powstaje podobny projekt.

malyboa, jak prześlecie bardziej rozbudowany artykuł/informację prasową to opublikuję na stronie głównej i Facebooku. Jak coś, zapraszam do kontaktu przez PW.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.