malyboa Napisano Wrzesień 13, 2014 Udostępnij Napisano Wrzesień 13, 2014 Witam . Nazywam sie Radoslaw Szabla , chcialbym oglosic iz od tego roku zostanie otwarte nowe kolo naukowe , bad sekcja istniejacego juz kola na rzecz eco shell marathon. Chcemy zbudowac pojazd ktory bedzie mogl rywalizowac na tych wlasnie zawodach. Chcemy wziac udzial w ESM 2015 z pierwszm pojazdem zbudowanym przez studentow pwr. Jezeli ktos z was wstepnie bylby zainteresowany to zapraszam tutaj do komentowania tematu. Milo by bylo gdyby ktos z tego forum rowniez do nas dolaczyl. dopiero z poczatkiem roku szkolnego ruszy wszystko poki co staramy sie juz wstepnie informowac o tym fajnym projekcie. Gdyby ktos jednak nie znal sprawy to odsylam do youtube : tutaj porady do zeszlorocznego konkursu https://www.youtube.com/watch?v=Aa1_DKAJTRk&list=PLEPIVJVCFQH3q4PLtFAsJujpELu0ywmpS&index=4 Pozdrawiam Radoslaw Szabla
Grabki Wrzesień 13, 2014 Udostępnij Wrzesień 13, 2014 Ja w tym roku zaczynam studia na PWr - mechatronika,wydział mechaniczny. Jestem jak najbardziej zainteresowany udziałem w czymś takim Już od dawna myślałem o tym, aby gdy zacznę studiować zapisać się do PWR Racing Team a tu taka niespodzianka i powstaje podobny projekt.
Treker (Damian Szymański) Wrzesień 13, 2014 Udostępnij Wrzesień 13, 2014 malyboa, jak prześlecie bardziej rozbudowany artykuł/informację prasową to opublikuję na stronie głównej i Facebooku. Jak coś, zapraszam do kontaktu przez PW. 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »