Skocz do zawartości

[Sprzedam] sprzęt do warsztatów LegoRobotów, biznes

Pomocna odpowiedź

Napisano

W związku z rozwojem innej drogi zawodowej oferuję na sprzedaż kompletny biznes który prowadziłem z sukcesami przez rok. Biznes polega na organizowaniu kursów z robotyki dla dzieci. Podczas warsztatów uczestnicy budują i programują roboty z klocków Lego dzięki czemu przyswajają w prostej i ciekawej formie wiedzę z zakresu nauk ścisłych. Temat na pewno znany większości forumowiczów.

W skład oferty wchodzą:

4 x Lego Mindstorms NXT 2.0

2 x Zestaw uzupełniający Lego 9695

4 x Laptop DELL D620 ( processor: Intel Core Duo, dysk 40GB, pamięć RAM: 2GB, system: Windows XP, napęd: DVD combo).

2 x szybka Ładowarka do akumulatorków (Batimex, MW9168GS)

30 x akumulatorek AA 2700mAh

Strona internetowa wraz z domeną: www.roboprymus.pl

Wzory koszulek firmowych i ulotek

Logo firmy

Zestaw scenariuszy na prowadzenie zajęć na 3 poziomach (początkujący, średnio-zaawansowany, zaawansowany) z zakresu robotyki i elektroniki.

Zajęcia z dzieciakami dają naprawdę mnóstwo satysfakcji. Zajęcia cieszą się sporym zainteresowaniem, można je organizować w formie weekendowej, zajęć uzupełniających po szkole lub też półkolonii. Oczywiście chętnie ,,przeszkolę’’ nowego przedsiębiorcę i pomogę w organizacji i prowadzeniu początkowych zajęć. Cena i zakres oferty do uzgodnienia. Oczywiście mogę sprzedać tylko część sprzętu jeżeli nie znajdzie się chętny na kupno całości.

Doskonała forma dorobienia paru złotych;) Zainteresowany? pisz na PW! Lokalizacja: Poznań i okolice

Jaka cena za lapka? Ma on zasilacz w zestawie? Mam rozumieć, że sprzęt używany? Jeśli tak, to ile i w jakim stopniu? Może jakieś "real-foto"?

Jaka cena za lapka? Ma on zasilacz w zestawie? Mam rozumieć, że sprzęt używany? Jeśli tak, to ile i w jakim stopniu? Może jakieś "real-foto"?

Jeśli dobrze zrozumiałem ogłoszenie, to chodzi o sprzedaż całego kompletu 😉

Jeśli dobrze zrozumiałem ogłoszenie, to chodzi o sprzedaż całego kompletu 😉

Treker wywnioskowałem to po tym

Oczywiście mogę sprzedać tylko część sprzętu jeżeli nie znajdzie się chętny na kupno całości.
  • 11 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...