Komentator Napisano Kwiecień 4, 2015 Udostępnij Napisano Kwiecień 4, 2015 Całkiem niedawno ogłosiłem, że jest już możliwy zakup gadżetów Forbota.Od razu otrzymałem pytania o kubki. Zgodnie z obietnicą rozpocząłem prace nad wprowadzeniem ich do oferty. Tym samym, od wczoraj, są dostępne w sprzedaży. UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
sosnus Kwiecień 4, 2015 Udostępnij Kwiecień 4, 2015 Ok, a teraz czekamy na koszulki 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Kwiecień 4, 2015 Udostępnij Kwiecień 4, 2015 Ok, a teraz czekamy na koszulki I tu Was zaskoczę, bo prace również trwają! Jednak tym razem postawiłem na koszulki bez nazwy użytkowników, za to ciekawie zaprojektowane i w bardzo dobrej jakości. Obawiam się tylko, że cena finalna cena może być miażdżąca 🙁 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Kwiecień 28, 2015 Udostępnij Kwiecień 28, 2015 Promocja na kubki -> http://botland.com.pl/roznosci/3519-kubek-forbot.html Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
SzczepanQLIG Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 Witajcie, widzę, że w Botlandzie są teraz inne kubki. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
StefanekP Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 (edytowany) Dnia 4.04.2015 o 13:09, Treker napisał: I tu Was zaskoczę, bo prace również trwają! Jednak tym razem postawiłem na koszulki bez nazwy użytkowników, za to ciekawie zaprojektowane i w bardzo dobrej jakości. Obawiam się tylko, że cena finalna cena może być miażdżąca 🙁 A te koszulki kiedyś będą? Czy może już były, bo post jest z 2015? @SzczepanQLIG, jakoś nie widzę żeby kubki w botlandzie się zmieniły. Czym się różnią? Mnie tylko ciekawi, że mi przysłali innego kształtu niż na obrazku. Edytowano Grudzień 25, 2022 przez StefanekP 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
SzczepanQLIG Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 @StefanekP Kiedyś były takie A teraz są takie Też jestem ciekaw co z koszulkami. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
StefanekP Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 2 minuty temu, SzczepanQLIG napisał: Kiedyś były takie A dobra, o to chodzi 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
SzczepanQLIG Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 Pewnie będą dobrze pasować z podstawką pod kubek Botland (https://botland.com.pl/gadzety/3845-akrylowa-podstawka-pod-kubek-5904422362805.html) 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
SOYER Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 Kuczę @Treker zrób coś by te kubki z robocikiem i szczypcami znów były dostępne.... Co z koszulkami? Jakaś zajefajna grafika, ew. nazwa użytkownika... Weź nie pytaj, ino rób. Jest nadzieja @Treker? 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
SzczepanQLIG Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 4 minuty temu, SOYER napisał: Kuczę @Treker zrób coś by te kubki z robocikiem i szczypcami znów były dostępne.... Co z koszulkami? Jakaś zajefajna grafika, ew. nazwa użytkownika... Weź nie pytaj, ino rób. Jest nadzieja @Treker? Mi by bardziej pasowało samo logo, ale jak kto woli. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
StefanekP Grudzień 25, 2022 Udostępnij Grudzień 25, 2022 45 minut temu, SzczepanQLIG napisał: Mi by bardziej pasowało samo logo, ale jak kto woli. Mi też, bo nie przepadam za swoją nazwą no i cenę chciałbym jak najniższą. Ale jakaś fajna grafika też by była super 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Popularny post Treker (Damian Szymański) Grudzień 25, 2022 Popularny post Udostępnij Grudzień 25, 2022 Jeśli chodzi o kubki to już od kilku lat w sprzedaży dostępne są te czarne z białym nadrukiem i niebieskim wnętrzem. Co kilka miesięcy zmienia się ewentualnie ich kształt, ale przyczyna jest prozaiczna - ciągle są przerwane łańcuchy dostaw takich gadżetów, więc nie mogę za bardzo wybrzydzać, bo na dostawy trzeba byłoby czekać kilka miesięcy. Zdjęcie w Botlandzie jest aktualne, aktualnie dostępne są właśnie takie kubki. 3 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
SzczepanQLIG Grudzień 26, 2022 Udostępnij Grudzień 26, 2022 @Treker A jeśli w moim zamówieniu w Botlandzie jest kubek to pójdzie Paczkomatem InPost? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Grudzień 26, 2022 Udostępnij Grudzień 26, 2022 @SzczepanQLIG niestety nie posiadam takich informacji, ale na 99% tak. Zapewne, jeśli podczas zakańczania zamówienia możesz wybrać dostawę do Paczkomatu, to wysyłka będzie możliwa. W przypadku wątpliwości zapytaj najlepiej prosto w Botlandzie 🙂 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »