Skocz do zawartości

Sumo Challenge 2016, 19.11.2016 - Łódź

Pomocna odpowiedź

Napisano
html_mig_img
Drodzy konstruktorzy robotów! Zapraszamy Was na zawody Sumo Challenge 2016. Walki, wyścigi oraz szukanie misiów - to wszystko 19 listopada w łódzkiej Manufakturze.Podczas tegorocznej edycji rozegrane zostanie 15 konkurencji. Rejestracja już ruszyła!

UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.

Przeczytaj całość »

Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem.

Mam prośbę, chodzi o to aby w strefie serwisowej pod ringiem do Sumo podłożyć coś sztywnego np. starą płytę MDF, aby spadające roboty nie niszczyły podłogi.

Najlepiej zaparkować na którymś z parkingów od strony ul. Drewnowskiej.

http://www.manufaktura.com/scheme/9/plan

(uwaga, jeśli klikniecie na tym planie na budynek galerii handlowej to pokaże się plan sklepów oraz budynku).

Najbliżej do Rotundy (centralnego miejsca zawodów, okolice H&M i Zary) jest z parkingów P5, P6, tak by wejść bocznym wejściem (od strony Rossmanna lub H&M). Z racji ze strefa serwisowa (miejsce zawodników na poprawki) znajduje się w innym miejscu rzeczywiście najlepiej może być zaparkować przy Cinema City (okolice P8) i wejść do Manufaktury od strony Rynku.

magicmarcus, z tego co wiem jesteś zawodnikiem freestyle, więc zakładając, że nie potrzebujesz miejsca w strefie serwisowej i będziesz po prostu prezentował swoje roboty, to najbliżej Ci może być właśnie z P5, P6.

WIELKA PROŚBA do zawodników! W tym roku strefa serwisowa znajduje się w innym miejscu, więc proszę o sprawdzenie w czwartek w ciągu dnia e-maili (na które były zgłaszane roboty). Tam dokładniej opiszemy plan, choć oczywiście w sobotę również organizatorzy poprowadzą w odpowiednie miejsca.

Wideo relacja z Sumo Challenge 2016:

(Uwaga: Proszę o wyciszenie dźwięku podczas oglądania filmów)

Brakujące/błedne nazwy robotów proszę wrzucać w komentarzu pod filmem.

• Lubię! 1

ps19, po co wrzucasz filmy z takim dźwiękiem? Przecież można ogłuchnąć miałem słuchawki na uszach i ściszony dźwięk a mimo to poczułem ból na tym filmie:

, masakra to jedyne co przychodzi mi na myśl. Powinieneś ściszyć dźwięk wrzucając na youtuba.

Sabre, To wina YT - coś nawaliło podczas przesyłania. Zaraz się tym zajmę.

Od lat wrzucam filmy z tej kamery na YT i nigdy nic takiego się nie działo.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...