hashpl Napisano Październik 15, 2016 Udostępnij Napisano Październik 15, 2016 Witam. Mam problem. Kupiłem płytkę Digispark taką jak na zdjęciu: Zainstalowałem sterowniki (windows xp 😃 ) postępowałem według instrukcji z tej strony "http://digistump.com/wiki/digispark/tutorials/connecting" gdy próbuje wgrać pierwszy program "star" pojawia mi się taki komunikat "Szkic używa 718 bajtów (11%) pamięci programu. Maksimum to 6 012 bajtów. Zmienne globalne używają 9 bajtów pamięci dynamicznej. Running Digispark Uploader... Plug in device now... (will timeout in 60 seconds) Assertion failed: res >= 4, file library/micronucleus_lib.c, line 100 This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information." Czy może ktoś mi łopatologicznie krok po kroku wytłumaczyć o co chodzi ? [ Dodano: 15-10-2016, 12:46 ] Już wiem o co chodzi. Podczas wgrywania kodu Digispark musi być odłączony od usb. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Maj 21, 2020 Udostępnij Maj 21, 2020 (edytowany) Dnia 15.10.2016 o 12:43, hashpl napisał: Już wiem o co chodzi. Podczas wgrywania kodu Digispark musi być odłączony od usb. Zgadza się! 😄 Wpis z 2016 ale się przydał. Edytowano Maj 21, 2020 przez Gieneq Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »