fauke Napisano Grudzień 2, 2016 Udostępnij Napisano Grudzień 2, 2016 Czy jest możliwość zamontowania kamery IP w Arduino UNO? Nie zależy mi na dobrej jakości HD, jakieś 480p starczy. Jaką kamerę wybrać + dobrać do tego moduł wifi? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Lukaszm Grudzień 2, 2016 Udostępnij Grudzień 2, 2016 Były już na forum tematy z podobnymi pomysłami (tzn. kamera + Arduino). Jest też artykuł Trekera o specjalnych modułach - poczytaj. W skrócie- raczej nie ma sensu. Skoro to ma działać jak kamera IP to po co dodawać Arduino do całego interesu? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Grudzień 5, 2016 Udostępnij Grudzień 5, 2016 fauke, tak jak napisał przedmówca zajmowałem się modułem kamer do Arduino: Czy do Arduino można podłączyć kamerę? Test ArduCAM! Ciekawy "bajer", ale ciężko mi znaleźć zastosowanie praktyczne, bo Arduino będzie zawsze wąskim gardłem. Co konkretnie chcesz uzyskać? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »