Skocz do zawartości

Sumochallenge 2009 wyniki/dyskusja

Pomocna odpowiedź

Spokojnie 🙂 Generalnie dzięki za imprezę (choć w niej nie uczestniczyłem). Tego typu zabawy potrzebne są miastu i ludziom debilnie gapiącym się w wystawy Manu. Robicie dobrą robotę i dobrze by było, gdyby impreza była stałą imprezą cykliczną. Początki zawsze są trudne i nie ma się co zrażać. Następnym razem jeśli vox populi do Was dotrze, zrobicie jeszcze lepsze zawody 😉

• Lubię! 1

Ja również dziękuje za imprezę. Jedynym problemem jak dla mnie było usytuowanie strefy serwisowej daleko od miejsca zawodów i równoczesny brak trasy testowej w strefie serwisowej. Ale poza tym wszystko zorganizowane bardzo dobrze. Sędziowie byli otwarci na propozycję uczestników i zmiany, na które wszyscy zawodnicy się godzili - chodzi mi np. o zmianę trybu eliminacji z takiego, w którym kolejność startów jest ustalona na taki, w którym startujący mieli dwie godziny na wszystkie przejazdy - bez ustalonej kolejności. Jeśli ktoś był gotowy, dawał znać sędziemu i rozpoczynał przejazd eliminacyjny. Nagrody również super. Ludzie z koła sKaNeR- organizatorzy - bardzo pomocni, starali się sprostać ewentualnym niedogodnościom a nie jak czasem bywa udawali, że ich nie ma. Jeszcze raz dziękuję za organizację zawodów. Mam nadzieję, że za rok również będzie mi dane w nich wystartować🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...