Skocz do zawartości

Ulubione filmy/seriale

Pomocna odpowiedź

Ja akurat nie mogłem "wymęczyć" Better Call Saul, czekałem aż się rozkręci i nic. Jakoś do mnie ten prequel nie przemówił... Może kiedyś do niego wrócę, ale na ten moment sobie odpuściłem 😉

• 2 tygodnie później...

Ja czekam na 3 sezon Mr Robota. Wziąłem się za ten serial jakieś 3 tyg temu i byłem pewien że są tylko 2 sezony... no ale się zdziwiłem 😃 sporo wątków do wyjaśnienia, ogólnie sam serial pozytywnie mnie zaskakiwał.

• 2 tygodnie później...
Ja akurat nie mogłem "wymęczyć" Better Call Saul, czekałem aż się rozkręci i nic. Jakoś do mnie ten prequel nie przemówił... Może kiedyś do niego wrócę, ale na ten moment sobie odpuściłem 😉

Podobno tworza nowy sezon, gdzie już mają się pojawić Jessy i Walter więc chyba warto będzie wrócić do oglądania 😉

• 3 miesiące później...

Orville - jestem po pięciu pierwszych odcinkach i podziwiam kogoś, kto potrafił zrobić całkiem niezłą komedię połączoną z całkiem niezłą space operą.

• 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...

Ostatnio oglądałem znakomitą komedie Luke (2012), z początku nie byłem przekonany, ale naprawdę świetny film.

Inne z moich ulubionych komedii:

- Chłopaki nie plączą - klasyk 😉

- Jeszcze dalej niż Północ

- Nic do oclenia

• 1 miesiąc później...
  • 9 miesiące później...
  • 3 tygodnie później...

Ostatnio oglądałem i że szczerym sumieniem polecam:

Przemytnik 2019 z C. Eastwoodem

Fatamorgana 2018

Ghostland 2018 - super thriller z niespodziewanym zakończeniem 

Czarny Motyl 2017 - podobnie jak powyżej, thriller z niespodziewanym zakonczeniem

Snowden 2016

• 3 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...