Skocz do zawartości

EasyEDA prośba o opinię.

Pomocna odpowiedź

29 minut temu, _LM_ napisał:

Aha i jeszcze brakujące elementy, jak masz coś z data shhheeeit i podeślesz gościom z easy eda to dodadzą brakujący element do bibliotek

Maks 2 na miesiąc za free 😉 3 dni oczekiwania

• Lubię! 1

w trzy dni i tak PCB nie zaprojektujesz także no problem a można się ratować gotowcami od użytkowników, no chyba że czas nagli to samemu rysować jak się ma nieco wprawy (ja nie mam)

• Lubię! 1
29 minut temu, _LM_ napisał:

w trzy dni i tak PCB nie zaprojektujesz także no problem a można się ratować gotowcami od użytkowników, no chyba że czas nagli to samemu rysować jak się ma nieco wprawy (ja nie mam)

Wszystko zależy od projektu, skomplikowania 

A jeszcze takie pytanie...chciałbym usunąć obszar miedzi, tak żeby logika by La odseparowana od wysokiego napięcia...czyli zaznaczam sobie powiedzmy prostokąt i chce usunąć miedź z tego obszaru, oczywiście pomijając ścieżki etc 

• Lubię! 1
  • 3 miesiące później...

i utknalem...jakiego narzedzia uzywa sie w easyeda do rozmieszczania elementow? np otwory guziki etc...mam taka plytke i musze centralnie umiescic otwor plus te 4 guziki odpowiednio rozmiescic...w CAD robilem sobie poprostu linie konstrukcyjne i po nich jechalem...no ale tutaj nie widze takiej opcji😒 

21679448_Zrzutekranu2024-09-21235405.thumb.png.40fe7aa1098f912d01c20f612cb481dd.png

12 godzin temu, farmaceuta napisał:

jakiego narzedzia uzywa sie w easyeda do rozmieszczania elementow?

Snap na 0.25/0.5/1mm (w zależności od rozmiaru komponentu) i ręcznie 😉 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...