FlyingDutch Sierpień 3, 2018 Udostępnij Sierpień 3, 2018 Na koniec sam interfejs między ARM-em, a FPGA - używam teraz magistrali Avalon, a chciałem nauczyć się pisać komponenty AXI... Więc reasumując - przy tylu zmianach, użycie innego układu to wręcz drobnostka. Natomiast Xilinx ma lepsze wsparcie dla AXI - albo tak mi się teraz wydaje. Cześć, jakbyś to zrobił na Zynq Xilinx'a to byłby to bardzo fajny projekt z którego można się uczyć 😃 Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
FlyingDutch Sierpień 9, 2018 Udostępnij Sierpień 9, 2018 Cześć Elvis, jeśli nie byłoby to tajemnicą to mógłbyś orientacyjnie podać ile kosztują u Chińczyków takie pojedyńcze panele RGB 64x32 diody LED (z których zbudowałeś swój wyświetlacz)? Szukałem trochę w chińskich sklepach, ale nie udało mi się znaleźć podobnych. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Elvis Sierpień 9, 2018 Autor tematu Udostępnij Sierpień 9, 2018 Około 20 USD za panel: https://pl.aliexpress.com/item/P5-indoor-RGB-LED-Screen-64-x-32-pixel-led-display-module/32740118894.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5ac35c0flsyVrh Jedyny minus to mała średnica samych led-ów, wydawało mi się że będą większe. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
FlyingDutch Sierpień 9, 2018 Udostępnij Sierpień 9, 2018 12 minut temu, Elvis napisał: Około 20 USD za panel: https://pl.aliexpress.com/item/P5-indoor-RGB-LED-Screen-64-x-32-pixel-led-display-module/32740118894.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5ac35c0flsyVrh Jedyny minus to mała średnica samych led-ów, wydawało mi się że będą większe. Cześć, dzięki za link. Cena jest całkiem rozsądna. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź