Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Defner witam na forum! Mam nadzieję, że teraz odkryjesz znacznie ciekawszą, praktyczną stronę elektroniki 🚀

@JoShiMa witam na Forbocie, cieszę się, że nasze materiały pomogą w szkoleniu przyszłych inżynierów 😉 Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce - w razie problemów pytaj śmiało!

• Lubię! 1

Witam serdecznie Wszystkich.

Mam na imię Grzegorz. Jak miałem 12 lat bawiłem się w naprawy samochodowych radiomagnetofonów, potem przeszło na domowe itp. Zamiłowanie i fascynacja jednak gdzieś umarła, pewnie z braku dostępu do wiedzy i troszkę przewagi zamiłowania do motoryzacji. Jednak nie dawno coś pękło🙂 i postanowiłem że poznam w końcu ten temat i będę na nowo odkrywał ten fascynujący świat schematów oraz urządzeń elektronicznych.  W poszukiwaniu pomocy naukowych trafiłem właśnie tu. Dziś mam 45 lat i jestem w temacie elektroniki początkujacy. Chciałbym przejść wszystkie kursy, mam nadzieję że się uda😀

• Lubię! 2

Cześć, mam na imię Bartek. Na elektronice nie znam się zbyt dobrze ale zawsze fascynowało mnie po trochu programowanie i elektronika. Postanowiłem zamiast spędzać czas na przesiadywanie w internecie i filmach nauczyć się czegoś. Na to forum trafiłem przypadkiem ale uważam, że robicie kawał dobrej roboty. Dla osób początkujących jak ja jest tu cała masa przydatnych informacji. Moim marzeniem jest stworzyć kiedyś mini koparkę :) mam nadzieję, że z Wami mi się uda.

• Lubię! 2

@RoboHob cześć Bartek, witam na Forbocie i dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne i zainteresujesz się mocniej elektroniką 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...