Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Hej,

Mam na imię Artem, 38 lat, jestem zielony w temacie. Kupiłem zestaw "podstawy elektroniki". Czekam na wolny wieczór żeby zacząć. 

Witam wszystkich serdecznie!

• Lubię! 1

@Raf77 Witaj na forum! Zachęcam do stałej aktywności 😄
@kw-user Dzień dobry Krzysztof! Świetnie, że postanowiłeś zgłębić temat micro:bita, życzę powodzenia w nauce! 🚀 
@Ingenieur Cześć Artem 🙂 Życzę byś szybko znalazł trochę wolnego czasu i mógł rozpocząć przygodę z elektroniką! 😊

• Lubię! 1

Dzień dobry!
Mam na imię Łukasz i na co dzień zajmuje się sprawami IT, a teraz chciałbym zejść kilka poziomów niżej i nauczyć się o co dokładnie w tej elektronice chodzi 🙂

• Lubię! 1

Witam wszystkich. No cóz powiedzieć  jestem już emerytem  czsu wolnego jak wiadomo jest sporo  więc postanowiłem spróbować czegoś nowego no nie wiem czy podołam ale jak nie spróbuje to nie będe wiedział . Ufff zaczynam .

• Lubię! 1

Cześć! Jestem inżynierem elektroniki i automatyki z kilkuletnim doświadczeniem w projektowaniu układów embedded, mikrokontrolerów (głównie STM32, ESP32, AVR) oraz w integracji systemów IoT. N

Interesuję się również drukiem 3D, systemami smart home (m.in. Home Assistant, ESPHome, MySensors) i programowaniem mikrokontrolerów w środowiskach open-source. Lubię dzielić się wiedzą i chętnie pomagam innym w rozwiązywaniu technicznych problemów. 😀

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...