Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć, jestem Maciek (53 l.). Moje pierwsze spotkanie z Forbot miało miejsce w 2019, kiedy zakupiłem zestaw podstaw elektroniki i zaczęło mnie to wciągać. Niestety po kilku miesiącach (z racji tego, że mam wiele innych zainteresowań) nauka poszła w kąt. Jednak właśnie ostatnio, w myśl przysłowia, że stara miłość nie rdzewieje zaczął we mnie kiełkować pomysł, by wrócić do tematu. Zatem nadrabiam również inną zaległość, bo wówczas nie zdążyłem się przywitać (czytaj: zapomniałem), co obecnie czynię i przepraszam wszystkich, że witam się dopiero teraz.

Co do zainteresowania elektroniką, myślę że wpłynęło na to moje zamiłowanie (oczywiście traktowane czysto hobbystycznie) do informatyki (programowanie, grafika, bezpieczeństwo) i poznania istoty rzeczy od strony 'elektronicznej'. Pojawiła się chęć zrozumienia (odchodzę tu od informatyki) jak działają różne urządzenia elektroniczne. Jak wspomniałem, wkrótce rzucam moje nowe hobby na kilka lat po czym wracam z nadzieją, że dojrzałem do poważnego spojrzenia na temat i rozpoczęcia (na nowo) pięknej przygody.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników życząc owocnej nauki i udanych projektów

• Lubię! 2

Cześć wszystkim jestem Piotrek, na codzień zajmuje się wytwarzaniem oprogramowania - Elektronika zainteresowałem się nie dawno - zapewne będę tu często zaglądać lubię uczyć się przez wykonywanie konkretnych projektów wiec pytań na początku będzie pewnie wiele 🙂 w zasadzie już mam pierwsze, utworzyłem nowy temat wczoraj lecz nadal widzę że „oczekuje na zatwierdzenie” czy coś poszło nie tak ?:)

• Lubię! 2

@Macraj cześć Maciek, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że tym razem zainteresujesz się elektroniką na dłużej!

@Monek2012 cześć Szymon! Witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało 🙂

@mareknyc cześć Marek. Mam nadzieję, że nasze materiał będą pomocne - powodzenia!

@pbeo cześć Piotrek, witam na foru i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. Przepraszam, że tyle musiałeś czekać na akceptację pierwszego tematu. Już "naprawione" i więcej nie będzie takich problemów 🙂

• Lubię! 1
1 godzinę temu, Treker napisał:

@Macraj cześć Maciek, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że tym razem zainteresujesz się elektroniką na dłużej!

@Monek2012 cześć Szymon! Witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało 🙂

@mareknyc cześć Marek. Mam nadzieję, że nasze materiał będą pomocne - powodzenia!

@pbeo cześć Piotrek, witam na foru i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. Przepraszam, że tyle musiałeś czekać na akceptację pierwszego tematu. Już "naprawione" i więcej nie będzie takich problemów 🙂

Dziękuje 🙂

• Lubię! 1

@Teho cześć Michał, elektronika to ciekawe hobby, więc na pewno się wciągniesz. Powodzenia!

@DawidZG cześć Dawid, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze materiał będą pomocne. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

Cześć, nazywam się Aleksander i jestem po studiach związanych z branżą automotive. Chciałbym poprzypominać sobie i nauczyć się czegoś nowego związanego z elektroniką oraz programowaniem mikrokontrolerów. W tej chwili nie mam okazji z tym pracować i traktuję to jako hobby. Pozdrawiam 🙂

• Lubię! 2

Cześć wszystkim.

Pewnie nie jestem najmłodszym użytkownikiem, ale przyszedłem tutaj spróbować się czegoś nauczyć.
Trochę zainteresowała mnie elektronika, bo tu gdzie wynajmuję sąsiad bawi się takimi rzeczami i zachciało mi się spróbować 🙂

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...