Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

(edytowany)

Witam wszystkich,

Nazywam się Krzysztof, z wykształcenia średniego elektronik, obecnie student teologii 😇, z zawodu fundraiser, z zamiłowania majsterkowicz i nieaktywny krótkofalowiec (sq9ktc).
Cieszę się bardzo z dołączenia do społeczności majsterkowiczów 🛠️.
Obecnie planuję nauczyć się zabawy z komputerkiem rasberry pi, a w przyszłości zautomatyzować mojemu tacie szklarnie (otwieranie i zamykanie okien itp.).

Jeszcze raz wszystkich witam i do usłyszenia na forum.
Krzysiek

Edytowano przez krzykalski
zapomnienie o słowie witam w ostatnim zdaniu
  • Lubię! 2

@krzykalski cześć Krzysztof, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂 Życzę również udanych eksperymentów z RPi w praktyce.

@Viking witam na Forbocie - mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne!

@slawek2023 witam na forum, miło słyszeć, że materiały z Forbota są pomocne 🚀

@Gucio126 witam na Forbocie 🙂 Nigdy nie jest za późno na naukę, więc życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce! Jeśli chcesz później podziałać coś razem z wnukami to koniecznie zainteresuj się micro:bitem. To platforma, która została przygotowana specjalnie z myślą o najmłodszych. Tutaj znajdziesz materiały na ten temat: https://kurs.forbot.pl/microbit

@Mikolaj_12a witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🚀

Cześć! Nazywam się Paweł. Do tej pory z elektroniką miałem niewiele wspólnego. Postanowiłem to zmienić, raz aby mieć odskocznię od pracy, a dwa żeby mieć wspólne ciekawe zajęcie z dziećmi (są na etapie "kliczki" i "światełka"). Mam doświadczenie w programowaniu wysokopoziomowym.

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...