Skocz do zawartości

Komunikat "problem z wgraniem na płytę"

Pomocna odpowiedź

Nie wiemy, bo nie potrafimy czytać w myślach ani nie mamy jeszcze zainstalowanych w twoim domu kamer. Żeby uzyskać jakąkolwiek pomoc musisz podać więcej informacji, zaczynając od tego co ty właściwie robisz, jakim programem, z jakim sprzętem, jak to wszystko jest połączone i tak dalej. A najlepiej, to jeszcze poszukaj na forum podobnych pytań, bo takie problemy pojawiają się tu co najmniej dwa razy w miesiącu.

@GREGORY273, witam na forum 😉 Widzę, że to Twoje pierwsze kroki na Forbocie, oto najważniejsze informacje na start:

• Chcesz przywitać się z innymi członkami naszej społeczności? Skorzystaj z tematu powitania użytkowników.
  • Opis najciekawszych funkcji, które ułatwiają korzystanie z forum znajdziesz w temacie instrukcja korzystania z forum - co warto wiedzieć?
  • Poszczególne posty możesz oceniać (pozytywnie i negatywnie) za pomocą reakcji - ikona serca w prawym dolnym rogu każdej wiadomości.
Dnia 2.01.2019 o 22:22, GREGORY273 napisał:

podczas kompilacji programu ,zapomniałem odłączyć baterię zasilającą płytkę i od tego czasu nic nie mogę wgrać ,proszę o pomoc ,czy uszkodziłem płytę?

Czy udało Ci się rozwiązać Twój problem? Jeśli nie to daj znać, coś pomyślimy. Przeczytaj tylko swoje pytanie raz jeszcze i zastanów się skąd mamy wiedzieć co robisz. Nie napisałeś nawet jakiej płytki dotyczy Twój temat, nie wiemy nawet czy chodzi o Arduino, czy ESP. Nie ma jednego, uniwersalnego rozwiązania.

• 2 tygodnie później...

pytanie dotyczyło płyty arduino,dzięki za zainteresowanie ,problem jest już rozwiązany,po kilkukrotnym resecie wszystko wróciło do normy .Jeszcze raz diękuję za chęć pomocy.

Pozdrawiam

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...