Trzechset Napisano Luty 24, 2019 Udostępnij Napisano Luty 24, 2019 Jaki komputer polecacie do gier ? Komputer ma być oczywiście uniwersalny, tzn. chodzi mi o to, że potrzebuje coś na czym będę mógł sobie grać w gry, a że prowadzę firmę to potrzebuje jeszcze w nim zainstalować program księgowy comarch optimę 😉 więc dobrze żeby ona na nim ruszyła. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
wojciech61 Październik 23, 2019 Udostępnij Październik 23, 2019 Ja się podepnę i odświeżę temat. Również szukam takiego komputera, który nie będzie miał problemy z uruchamianiem większych programów. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Październik 23, 2019 Udostępnij Październik 23, 2019 @wojciech61 co dokładnie masz na myśli pod hasłem "większe programy"? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
wojciech61 Październik 28, 2019 Udostępnij Październik 28, 2019 Chodzi mi głównie o odpalanie środowisk programistycznych (Visual Studio, Android Studio itp) oraz swobodne działanie gier. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
crbjsfso Listopad 20, 2019 Udostępnij Listopad 20, 2019 @wojciech61 Do wyboru, do koloru, w zależności od budżetu: https://pclab.pl/tip/Jaki.komputer.do.gier.Do.biura.i.domu.Polecane.zestawy.komputerowe,52777 https://techlipton.pl/polecane-zestawy-komputerowe/ Jeśli bardziej do gier to Intel, jeśli do pracy w specjalistycznym oprogramowany to AMD. Chociaż to też zależy od budżetu, ale taką ogólną opinią się spotkałem. Należy przejrzeć zestawy i ich opisy. 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź