Skocz do zawartości

Darmowe warsztaty LabView 2009

Pomocna odpowiedź

Osobiście mogę tylko polecić, LV jest teraz standartem jeśli chodzi o rozproszone systemy pomiarowe, automatykę, takie warsztaty w CV bardzo dobrze wyglądają. Bardzo łatwo tworzy się na nim programy, a nawet i gry.

No paradox, mysle że w czwartek ale wiesz jutro przecież jedziemy do krakowa. No i pytanie czy są jeszcze wolne stanowiska. A jak nie to trzeba by pomyslec.

Ktoś z Warszawy się zbiera na to? Podstawy, bo czwarty rok studiów i ani słowa o LabView, trzeba nadrobić braki 😉

Ja się właśnie zarejestrowałem na Wa-wę, podstawy + prezentacja. Ciekawe, czy są miejsca

[ Dodano: 20 Paź 09 11:14 ]

To ja mam już potwierdzenie rejestracji na warsztaty w Wawie. Kto jeszcze idzie? Fajnie byłoby się poznać.

Ja jutro w Katowicach będę.

OBOWIĄZKOWO.

Sesja podstawowa i prezentacja.

(ja przez całe studia nie miałem nic z LV a teraz muszę szybko uruchomić stanowisko pomiarowe i oprogramować je pod LV)

P.S.

Jedzie ktoś tam z Gliwic ❓

• 2 tygodnie później...

Byłem na warsztatach w Poznaniu i bardzo fajne.

Jak ktoś ma jeszcze możliwość się zapisać, lub nie wie czy pójść to zdecydowanie polecam.

Program dobry zarówno dla osób początkujących, jak i dla osób, które znają już to środowisko, ale chcą zobaczyć co jest nowego w wersji 2009.

Popieram - laptop dla każdego, swoboda testowania urządzenia... pozytywne kontakty gratis 😉 Może jedynie mogło by być więcej czasu. Można się sporo nauczyć. Polecam tym, którzy mają jeszcze możliwość, a się nie zdecydowali.

I nie dziękujcie za cynk 😅

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...