Komentator Napisano Maj 22, 2019 Udostępnij Napisano Maj 22, 2019 Mistrzostwa Polski w Lutowaniu są wydarzeniem, które na stałe wpisało się do kalendarza ważnych imprez branży elektronicznej. W tegorocznej edycji wydarzenia, podczas 2 dni zmagań, o tytuł Mistrza rywalizowało łącznie 140 zawodników. Zwycięzca będzie teraz miał okazję do udziału w Mistrzostwach Świata i Europy. UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 23, 2019 Udostępnij Maj 23, 2019 Widzę, że @pawcio0928 stoi na podium z pierwszego dnia zawodów - gratulacje! Ktoś jeszcze z naszego forum brał udział w wydarzeniu? Pochwalcie się jak Wam poszło 😉 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
atek000 Maj 23, 2019 Udostępnij Maj 23, 2019 Artykuł ? Informacja? Wiadomości? No na pewno nie nowość bo te zawody odbyły się 10 i 11-go kwietnia, więc trochę ponad miesiąc temu. Oczywiście obu zwycięzcą pogratulować jak i wszystkim uczestnikom. W 2017 podczas targów Productronica reprezentant właśnie Polski zdobył mistrzostwo Europy, mam nadzieję, że tym razem masze będzie podium na mistrzostwach świata. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 23, 2019 Udostępnij Maj 23, 2019 2 godziny temu, atek000 napisał: Artykuł ? Informacja? Wiadomości? No na pewno nie nowość bo te zawody odbyły się 10 i 11-go kwietnia, więc trochę ponad miesiąc temu. Faktycznie, finał tych zawodów rozegrał się w kwietniu, ale to chyba nic złego, że napisałem o tym teraz? Wcześniej nie miałem takiej możliwości, a z punktu widzenia obserwatora wiele to raczej nie zmienia - szczególnie, że wspomniany etap europejski odbędzie się dopiero w listopadzie. O samym wydarzeniu i starcie rejestracji informowałem w osobnym wpisie, który publikowany był jeszcze przed startem rejestracji - każdy zainteresowany mógł się wtedy zgłosić. Zwycięzcom należą się gratulacje (nawet te spóźnione), a taka notka na pewno zachęci więcej osób do udziału w kolejnej edycji tego wydarzenia 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »