BALTI Lipiec 14, 2023 Udostępnij Lipiec 14, 2023 Witam serdecznie mam licznik bmw e-36 podłączyłem przewody zgodnie z instrukcjami zalecanymi w poradnikach , mam płytke arduino uno po zatwierdzeniu utawien na simhub-ie i uruchomieniu gry ets-2 licznik niedziała , czy coś pominołem , czy musze oprócz tego wejść w płytke poprzez prog. arduino ide . niebardzo kumam niema takiej instrukcji zeby było napisane ( potej czynności wyjdz z tego i wejdż wtamto przyciśnij to żeby wyszło tamto ) taki przykład podałem bowiem jestem laikiem w tych sprawach . prosze o jakąś porade
Dominik_Kuzni Luty 22, 2024 Udostępnij Luty 22, 2024 Podajcie link lub kod do tego na arduino może być C++
Treker (Damian Szymański) Luty 23, 2024 Udostępnij Luty 23, 2024 @Dominik_Kuzni witam na forum Z pierwszej wiadomości w tym temacie wynika, że autor wykorzystał oprogramowanie SimHub, które niejako zajmuje się odpowiednim zaprogramowaniem Arduino.
FranzMaurer Styczeń 16, 2025 Udostępnij Styczeń 16, 2025 Witam serdecznie, jaki klon Arduino najlepiej zakupić uno, nano czy nie ma to różnicy? Starać się kupić na chipset atmega328 czy może być ch340? Poniżej podaję linka z modułami. Chce aby wszystko ze sobą dobrze współgrało. Pozdrawiam https://rafig.pl/category/arduino-moduly-glowne
MattechPC Styczeń 19, 2025 Autor tematu Udostępnij Styczeń 19, 2025 Możesz użyć dowolny klon Arduino, ważne aby był zgodny z płytką arduino a nie imitował ją wizualnie. Ja zazwyczaj kupuję klony na CH340 na alledrogo, do niedawna dało się wyrwać takie za >20zł szt z USB-C i jeszcze nigdy nie miałem problemu z taką płytką. Ważne aby zainstalować najpierw sterownik do CH340 i powinno wszystko ruszyć 1
FranzMaurer Styczeń 23, 2025 Udostępnij Styczeń 23, 2025 Kupiłem Arduino UNO R3 klon, ale dobrze odwzorowany, na module ATmega16u2. Wszystko działa jak należy.
Treker (Damian Szymański) Styczeń 31, 2025 Udostępnij Styczeń 31, 2025 @FranzMaurer usunąłem link do produktu, ponieważ to nie klon tylko podróbka naruszająca znaki towarowe Arduino (logo, nazwa UNO) i inne. Trzeba rozróżniać klony i płytki zgodne z Arduino od podróbek udających oryginały. 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »