muchac35 Październik 3, 2019 Autor tematu Udostępnij Październik 3, 2019 Już teraz dziękuje wszystkim za tyle podpowiedzi gdybym sam do tego musiał dochodzić to byłbym na etapie wgrywania obrazu na kartę SD 1
darjoz Grudzień 30, 2020 Udostępnij Grudzień 30, 2020 Czy jest możliwość przywrócić usunięty hardware? Mianowicie ustawiłem wg tego co w tym temacie podane i miałem czujniki w Domoticzu. Jednak usunąłem te urządzenie i teraz nie pojawia mi się w ogóle możliwość dodania ponownie motherboard sensors. Robiłem od nowa instalację raspbiana i domoticza ale to nie pomogło.
32rek Luty 27, 2023 Udostępnij Luty 27, 2023 Mam problem z uruchomieniem domoticza, wyskakuje okienko do logowania ? Z miesiąc temu zainstalowałem go na Raspberry Pi 4 4GB i działał prawidłowo. W tej chwili nawet instalacja na nowym systemie kończy się tak samo. Instaluje się a przy uruchomieniu wyskakuje wspomniane okienko.
Treker (Damian Szymański) Luty 27, 2023 Udostępnij Luty 27, 2023 @32rek wstaw zrzut tego ekranu do logowania - łatwiej będzie rozszyfrować o co chodzi
32rek Luty 28, 2023 Udostępnij Luty 28, 2023 Temat rozwiązany. Doczytałem na stronie dmomoticza, że po ostatniej aktualizacji wymagane są dane do zalogowania. użytkownik: admin hasło: domoticz Przepraszam, pospieszyłem się. 1
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »